maanantai 28. tammikuuta 2013

Maanantai: Droidfriend

Älkää panikoiko! Tällä kertaa Star Wars-musavideo ei tarkoita sitä, että Lucas muutti leffoja jälleen. Tänään juhlistamme viime viikon uutista, jonka mukaan J.J.Abrams ohjaa Episode VII:n.

lauantai 26. tammikuuta 2013

MHMJK: Knights Of Badassdom -traileri

Mitä hittoa mä just katsoin. Nyt veti sen verran hiljaiseksi, että pakko jakaa samantien...
 
 
Kalenterin ja IMDB:n mukaan nytkään ei ole aprillipäivästä kyse.

Mainos: Sotussa suippokorvattomia myytävänä

Esim. tälläinen setti susihukkia siellä kaupan
Laitanpa blogiinkin törkeän mainoksen, että heitin Sotavasaraan myyntiin muutamia nurkista löytämiäni tarpeettomia mariineja. Space Wolves ja Dark Angels kamaa jaossa tällä erää muutaman setin verran. Käykäähän vilkaisemassa jos kaipaatte metallista conversio-materiaalia.

torstai 24. tammikuuta 2013

Luminyrkki-pelitapahtuma 22.-24.3.2013 Porissa

 Porissa tapahtuu jälleen.

Porin Taistelupelaajat ry järjestää 22.-24.3.2013 Porin nuorisotalolla Luminyrkki-pelitapahtuman, jonka pääpaino on luonnollisesti taistelupeleissä, mutta mukaan mahtuu videopelien lisäksi muutakin. Sivujen julkistuksen mukana tänään paljastettiin jo Carcassonne- ja Magic The Gathering-turnaukset, mutta lisääkin on kuulemma suunnitteilla. En spoilaa sori vaan.

Carcassonne-turnauksen (ja erään todennäköisesti piakkoin paljastettavan toisen turnauksen) tapahtumassa järjestää Jinsei ry - Porin anime- ja mangaklubi.

Mukavaa, kun Porissa osataan sentään tehdä yhteistyötä yli harrasterajojen ;)

maanantai 21. tammikuuta 2013

Maanantai: UFF - Chun-Li vs Tifa

Nyt loppuu se jatkuva lallattelu! On turpakäräjien aika...

 
Osaavissa käsissä cosplayssä vaan on sitä jotain.

torstai 17. tammikuuta 2013

Necron-objectiivit valmiina toimitukseen

No itseasiassa toimitin nämä jo eilen, mutta muistin sentään napata kuvat ensin
Kuten jo aiemmin tällä viikolla mainitsin, niin lupasin tehdä Shanitylle pari objectiivia turnausta varten ja tässä ne nyt lepäävät maaleissa ruohomättäillään. Väriteemassa ei ole sen ihmeempää vain hieman scifistisen sinertävää metallia. Pientä sinistä hehkua sudein muutamiin osiin, muttei mitään varsinaisia valoefektiä kuitenkaan. Jostain syystä tuo oikealla oleva tuomiopäivänmasiina antaa itselle vahvoja Babylon 5-takaumia. Johtunee väreistä ja siivekkeistä. Tuo lähettimeksi ajateltu taas tuo mieleeni necronien kuntopyörän, mutta ei puhuta siitä.


Että jos näette jonkun Reilukerho GT II:ssä juoksuttamassa Necroneitaan näiden perässä niin kehukaa sen hienoja objectiiveja... tai pieskää se pelikentällä ihan kumpi vaan tuntuu paremmalta.

tiistai 15. tammikuuta 2013

Necron-objectiiveja reiluun kerhoon

We need more color, Captain!
Peliporukkamme kuopus Shanity/Gerazu on suuntaamassa Reilukerho Grand Tournament II:een Necroniensa kanssa ja armeijansa maalaamiseen hukkuessaan kysyi ehtisinkö tehdä hänelle turnausta varten pari objectiivia ja totta hitossa reilua kerhoa löytyy täältäkin. Itselläni ei ollut varastossa Necronien bitsejä, joten sain Geralta pari kehikollista ylijäämäosia ja aloin niistä kaivamaan esiin inspiraatiota. Lopputuloksena on jonkinlainen Necrontyr-kukka eli tuomiopäivänlaite ja sen pariksi simppelimpi lähetin. Seuraavaksi maalia pintaan ja sitten pääsen takaisin viimeistelemään wracksuja tämän välipalan virkistämänä.

maanantai 14. tammikuuta 2013

Maanantai: The PianoGuys ft. Lindsey Stirling - Mission Impossible

Viime aikoina on pelleily aivan liikaa, joten on saatettava asioita jälleen vakavammalle ja laadukkaammalle tasolle. Kaipaamme siis vaihteeksi jotakin klassista ylevyyttä, joten kaivakaamme blogiarkistosta esiin tämä neitokainen ja nämä herrat ja heidät yhdistämällä löydämme uuden tason joka näyttää suurinpiirtein...



lauantai 12. tammikuuta 2013

Cyberpunk 2077 - An upgoming RPG

Nyt tulee mainosta toisen perään, mutta minkäs teet, kun nörtti on täpinöissään. Varmasti monelle muullekin yksi ensimmäisistä "oikeista" roolipeleistä on ollut Cyberpunk ja tämä traileri sinkosi ainakin minut hetkessä aivan järkyttävälle nostalgiatripille. www.cyberpunk.net.


"Pistetään cyberiä punkkiin."

perjantai 11. tammikuuta 2013

Finnish Game Jam 2013 myös Satakunnassa


Pitääpä mainostaa, kun poikkeuksellisesti täälläkin taas tapahtuu. Finnish Game Jam 25-27.1.2013 ulottuu myös Satakuntaan ja tarkemmin sanottuna Nakkilaan. Jaa mikä? Kotisivuja lainaillen:

What is a Game Jam?

A Game Jam brings together all types of game developers, amateurs, professionals and students to innovate new games in a single weekend. Participants work in small teams, racing to produce as complete a game as possible with limited time and resources, but unlimited creativity. It’s a rollercoaster from the beginning to the end!

Finnish Game Jam 2013
FGJ2013 - Satakunta

torstai 10. tammikuuta 2013

Dark Eldar Wracks WIP


Pikainen vilautus edistymisestä näin hyppytuntien ratoksi. Metallia, nahkaa, kalpean vihertävää ihoa ja oudot punaiset heltat. Tästä jatketaan.

maanantai 7. tammikuuta 2013

Maanantai: Not Literally - Honor District Twelve

Palvelemme tänään hieman normaalia kapeampaa kenttää, mutta koska loman aikana tuli viimein lukaistua Nälkäpelit, niin on video siis ainakin itselleni ajankohtainen. Valitettavasti kirjakaan ei kauheasti käsityksiäni leffan pohjalta korjannut, mutta ihan kohtalaisen hyvää viihdettä se kuitenkin on...siis varsinkin, jos ei ole koskaan tutustunut Battle Royaleen.



Aseet on kivoja. Tyhjästä ilmestyviä aseita ei koskaan ole liikaa. Täytynee seuraavaankin kirjaan tässä vielä jatkotutkimuksia varten tarttua.

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Hyppysellinen wracksuja


Prototyyppi todettiin toimivaksi, joten pyöräytin samantien valmiiksi pienen wrack-yksikön. En edelleenkään osaa päättää pitäisikö vääntää stuffista jotain ylimääräistä maskia tai huivia vielä kasvoille, mutta se tuntuu jotenkin turhalta, kun näillä on jo pienet Hellion-naamarit valmiiksi. Sitäpaitsi, jos tuollainen Hannibal Lecter-maski ei kuvasta mielipuolta, niin ei sitten mikään...

perjantai 4. tammikuuta 2013

Nörtin Manhattan osa 3: Book on, Book Off

Barnes & Noblen sarjishyllyä ja piskuinen siivu monen hyllyn fantasia- ja scifi-valikoimasta
Yllättävää ei kenellekään varmasti ole se, että kaupunki tarjosi valtavasti tilaisuuksia hamstrata kirjoja ja esittelen nyt tavallaan kaksi ääripäätä, jotka ovat molemmat kuitenkin vierailemisen arvoisia. Ensimmäisenä muutamissa sarjoissa ja elokuvissa muita kirjakauppoja ahmivaksi hirviöksi leimattu Barnes & Noble, joka levittäytyy läpi liittovaltion. Kirjoista pitävälle matkailijalle tämä on plussaa, sillä B&N löytyy siis hieman kaikkialta. Hintataso on aivan ok, mutta liikkeiden suurin valtti taitaa olla valtava valikoima, josta kuvittelisi jokaisen löytävän omansa.

Outo sivuhuomio: Sitä todella tietää hävinneensä kirjakaupalle, kun sen lautapelivalikoima on laajempi, kuin monessa kotimaisessa pelikaupassa. Tämä onneksi iski vasten kasvoja vain suurimmassa B&N:ssä, sillä niitä on pelkästään Manhattanin alueella tätä kirjoitettaessa kolme kappaletta ja me vierailimme näistä kahdessa.

Kirjakierrätystä halvalla
Toinen hyvä paikka on Book Off, jota löytyy jenkeistä muutamastakin kaupungista ja samoin Ranskasta, Koreasta ja Japanista, josta ketju on kotoisin. Tämä näkyikin liikkeessä varsin isona japanilaisten kirjojen osastona eli animesta ja mangasta kiinnostuneet löytävät valikoimasta helposti osansa. Book Off myy siis käytettyjä kirjoja, mutta myös leffoja, musiikkia ja konsolipelejä. Kirjat on jaettu selkeästi genren mukaan isoihin kirjahyllyihin ja kauppa onkin kuin valtavan kirjaston poistokirjojen osasto, mutta niteet ovat itseasiassa yllättävän hyvässä kunnossa. Hinnat ovat Book Offissa hyvin edullisia. Osa kirjoista lähtee vaivaisella taalalla ja näin esimerkiksi kymmenellä dollarilla isoja kovakantisia Tom Clancyn kirjoja, joita täällä kotona löytää vaivoin edes kirpputoreilta alle 20 euron.

Siinäpä teille lukutoukille pari "kirjavinkkausta."

keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Wrack-prototyyppi


Huoli pois lisää Manhattan-postauksia tulee vielä kyllä, mutta tässä pikaiseksi välipalaksi vapaapäivien sivuprojektia. Koska Urien Rakarth kerran tuli maalattua Porin Pelikaupan kisaan (Tuloksena jaettu 3. sija), niin pitäähän figua viedä myös pelikentälle aiheuttamaan pahennusta. Urkki ilman wrackseja olisi kuitenkin hieman tuhlausta, joten naulapyssy esiin ja Frankensteiniä leikkimään. Prototyyppi tulikin lyötyä kasaan hetkessä. Dark Eldar Warriorin jalat, faban Marauder of Chaos barbaarin torso hieman convertoiduilla käsillä ja Hellionilta vielä pää harteille. ("Rastat on rumia, Wrackit on rumia, Laitetaan Wrackille rastat.") Tällä nopealla reseptilläkin kehtaa varmasti jo siirtyä pelipöydälle, mutta ajattelin ryhmälle myös stuffailla vähän ylimääräisiä rättejä sun muuta peittämään Haemonculusten jättämiä rajuimpia "kauneuspilkkuja."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...