torstai 27. elokuuta 2015

Con Man traileri

Opiskelut jatkuu ja viimeiset rutistukset olisi edessä, joten pidän ainakin pari viikkoa vielä täyttä blogitaukoa. Ihastelkaa sillä välin tätä hämmentävää traileria hyvin nörtistä teoksesta nimeltään Con Man.

Voiko viittausten ja cameoiden määrään kuolla? Aika todennäköisesti ainakin, jos tekee tästä juomapelin.

tiistai 18. elokuuta 2015

X-Wing Miniatures Game: Episode VII - Starter Set


Viime yönä nettiin lipsahti jonkun toimesta muutama kuva uuteen Star Wars-elokuvaan pohjautuvasta Starter Setistä X-Wing Miniatures Game:en. Lisätietoa ei juurikaan ole vielä tarjolla. Ilmeisesti kyseessä on vain uudelle trilogialle omistettu aloitusboxi eikä kokonaan uusi laitos pelille, mutta varmuutta ei tietysti ole vielä kumpaankaan suuntaan. Näyttää joka tapauksessa hyvältä ja ei tämä nyt tietenkään mikään yllätys ole FFG:ltä, että uudessa elokuvassa ollaan heti lähtölaukauksesta asti kiinni.

Starter Set boxi
Lähikuva aluksista
Kaistale takakannesta

Näitä kuvia on turha etsiä FFG:n foorumeilta, sillä ilmeisesti ne poistetaan sieltä hurjaa vauhtia, jos joku niitä yrittää sinne postata. Mikä on tottakai ymmärrettävää lisenssin kannalta, että näitä ei levitellä heidän kauttaan ennen aikojaan. Facebookin kotimaisessa X-Wing-ryhmässä mainittiin bongaus päivämäärästä, että uusi aloitusboxi julkistettaisiin mahdollisesti 4.9. Jäämme siis odottelemaan virallisempaa tietoa näiden huhujen pohjalta.

Edit 18.8.2015 klo 23.16: 
Löysin toisen puolikkaan takakannesta. Resistance ja First Order? Juoni tihenee!
Edit 25.8.2015 klo 13.16:
Vastauksia kuvien muodossa.

keskiviikko 5. elokuuta 2015

Kaartin bunkkeri


Kun kerran retrokaartin on tarkoitus olla planetaarista puolustusvoimaa, niin linnoituksethan sopivat niille paremmin kuin täydellisesti. 1000p lista saa siis jo mukaansa tämän vähemmän retron bunkkerin kunnon tulipesäkkeeksi. Plus on ihan hyvä kantaa mukanaan omaa lunta vieraalle pelikentälle, niin ei basetusteeman valinta niin ärsytä.

maanantai 3. elokuuta 2015

Settlers of Catan: A Horror Story

Lautapelihupailuihin ei törmää ihan niin usein, kuin muuhun huumorivideointiin, joten haetaan tänä maanantaina viihdettä hyvin poikkeuksellisesti muussa kuin musiikkivideon muodossa. Ei sovi niille perheen pienimmille, jotka eivät pysty elämään Catanissa ilman puu- ja lammasvitsejä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...