lauantai 10. marraskuuta 2012

Laatikko suljetaan laatikkoon

Näin ei sitten lapset pakata figuja muuttolaatikoihin
Tuntuu, että seilaan joka viikko syystä toiseen, miksi bloggailu jää vähemmälle ja jälleen ollaan isojen mullistusten kourissa. Tänään nimittäin käynnistyi muutto uuteen osoitteeseen Porin keskustan toiselle puolelle, joten aikamoinen sirkus on tiedossa taas vähintään viikoksi tai kahdeksi. Puuh mistä näitä kaikkia kerääntyykin ja yliopistolla juokseminen ei ainakaan vähennä kiireitä.

Tyypillistä tuuria tietysti, että heti, kun Poriin viimein vuosien jälkeen saadaan pelikauppa ja uskomattomalla tuurilla vielä lähes naapuriini, niin joudun muuttamaan putkiremontin takia kauemmas. Voisi jopa sanoa, että tää on niin tätä. Toisaalta onneksi Pelikauppa myös kannustaa muuttamaan nopeasti ja saamaan maalauspisteen taas pystyyn, sillä maalauskilpailu on käynnistynyt ja sitä varten hankkimani Urien Rakarth pitäisi saada vakuuttavaan kuntoon. (Kompastun vielä joskus tämän pelikauppa Pelikauppa kikkailun kanssa kirjoittaessa.)

Perseitä ei ole vuosiin potkittu tällä tahdilla
Asiasta toiseen tai kolmanteen: Kiusaus on suuri alkaa kommentoida Finnkinon käsittämätöntä kyvyttömyyttä mainostaa omia palveluitaan paikallisella tasolla, mutta en nyt vain jaksa. Täydellisen vahingon myötä satuin pääsemään viikko sitten yhteen näistä erikoisnäytöksistä (ja leffa on näköjään oikeutetusti saanut uuden setin näytöksiä) katsomaan uutta Dredd-leffaa ja voi pojat en katunut hetkeäkään. En edes pahoittele noin kornia letkautusta, sillä kyseessä todellakin oli suorastaan virkistävän old-school-perseiden-potkinta. Karl Urban on Priestin ja uuden Star Trekin myötä noussut yhdeksi suosikkinäyttelijöistäni ja pääosarooli sopi hänelle siltikin paljon paremmin, kuin osasin odottaa. Tätä leffaa on todella helppo suositella aivot narikkaan -leffaosastolta. En varmastikaan ehtisi kirjoittaa elokuvasta pitkään aikaan mitään kunnollista arvostelua, joten menkööt tällä kertaa tälläisellä lyhyellä kunniamaininnalla. Niin ja vielä todettakoon, että oli muuten todella mukavaa katsoa 3D-leffaa, kun tekstitykset eivät häirinneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...