lauantai 9. helmikuuta 2013

Laatikollinen vertikaalisavaruusrajoitteisia


Puuh. Joo taas vähän puuskuttaa. Muutama vuosi sitten sain käsiini laatikollisen vanhoja harlekiineja. Se inspiroi varsin ilmeiseltä osalta tämänkin blogin syntyä. Vaihtoehtoja olisi jo vaikka kuinka paljon, joten eiiii niin mitään käryä mihin suuntaan lähden tämän laatikon kanssa, jonka kannoin eilen baarista kotiin...

7 kommenttia:

 1. Mistä baarista tämmösiä löytyy?! :D Itsekin omistin tämän pakkauksen jokunen vuosi(kymmen?) takaperin. Solid gold!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä Porissa on vähän erikoisemmat baarit kantsii tulla käymään ;) No ei vaan figumiitti oli meneillään, niin ei tämä saalis nyt niin ihme kuitenkaan.

   Poista
 2. No jopas, tuollaista olen itsekin etsiskellyt, olis hauska kasata kasa avaruuskyykkiä fluffipeleihin ;-)

  VastaaPoista
 3. SICK! Mahtava hankinta, onnittelut!

  VastaaPoista
 4. Tarjouksia otetaan vastaan...EIKU!

  VastaaPoista
 5. whoa! tuohan on arvokkaampi paketti kuin mikään tunnettu jalometalli!

  Itse omistin tuon ala-asteikääisenä ja ukot kaiten katosivat vanhempien toimesta kaatopaikalle. Mielenkiinnolla seuraan mitä näistä syntyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan nyt mihin näiden kanssa päädyn olen yhä hieman istuskellut käsieni päällä näiden suhteen ja laatikkoa tuijotellen pohtinut mikä olisi paras käyttötarkoitus. Count-as-IG varmaan se helpoin ratkaisu peliteknisesti ja käyttäisi vaikka eldarin liittolaisina.

   Aika kammottava tuo oman boxisi tarina ja asiaa ei auta se, että allekirjoittaneellakin on laatikollinen figuja hukassa, joiden pitäisi olla jossain vanhempien luona, mutta mistään ei löydy :p

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...