tiistai 27. elokuuta 2013

Kahden tapahtuman lautapelimaratooni lauantaina Porissa


Jos nautit hakata lautapelejä kunnes vaahto valuu suupielistäsi tai olet liian laiska koskaan poistuaksesi kotoa vain yhden pelin takia, niin näihin ongelmiin löytyy kunnon lääkitys ensi lauantaina 31.8. ainakin Porissa liikkuville. Samalle päivälle osuu nimittäin peräti kaksi lautapelitapahtumaa eivätkä ne edes mene hirveästi päällekkäin. Halutessaan on itseasiassa mahdollista maratoonailla lautapelejä jopa puolen vuorokauden verran ja siltikin jää aikaa kunnolliseen tunnin ruokataukoon johonkin väliin. Pelejä on nimittäin luvassa kello 10.00 - 23.00, jos molemmat tapahtumat käyttää hyödykseen.

Tapahtuma 1: Porin Pelikaupan Lautapelilauantai kello 10.00-15.00
Linkki tapahtumaan Facebookissa

Päivä lähtee käyntiin heti aamulla kello 10.00 Porin Pelikaupan Lautapelilauantailla, jossa on mahdollisuus päästä tutustumaan ja testaamaan lautapelejä. Tässä Porin Pelikaupan ensimmäisessä lautapelipäivässä kaupan puolesta demotettavat pelit ovat Dominion, Smallworld ja Bang! (Kaikki omia suosikkejani, joten enpä voi valittaa kauppiaan valinnoista ainakaan.)

Olen itse luvannut orjatyövoimana hoitaa Smallworldin demottamisen, joten jollet ole tätä riemukasta ahtaan maailman valtauspeliä päässyt kokeilemaan, niin tuleppa mukaan testaamaan, kun horisen pelin säännöistä ja hienouksista. Kehtaan ainakin itse peliä suositella, kun ostin sen itseasiassa juuri keväällä vaimolle valmistujaislahjaksi. Kaupalla näitä pelejä jatketaan siis aina kello 15.00 saakka ja myös omia lautapelejä saa tuoda paikalle pelailtavakseen.

Tapahtuma 2: Jinsei ry - Porin anime- ja mangaklubin pelipäivä kello 13.00-23.00
Linkki tapahtumaan Facebookissa

Tästä onkin sitten hyvä päivällä/iltapäivällä jatkaa Porin kaupunginkirjaston kellariin (siniset metalliovet pääovien vasemmalla puolella ja portaat alas), jossa vietetään Jinsei ry:n perinteistä isompaa pelipäivää. Luvassa vapaata pelailua laidasta laitaan ja lautapelien lisäksi tapahtumassa on myös konsolipelejä.

Omat lautapelikassit siis kantoon ja mukaan menoon. Porukkaa on yleensä aina ollut sen verran hyvin, että pelaajia on saanut lähes peliin kuin peliin. Ja tätä riemua jatkuu siis edelleen iltaan asti aina kello 23.00 saakka. Tapahtumaan osallistuakseen ei edes tarvitse olla yhdistyksen jäsen, joten rohkeasti vain mukaan näille jatkoille hankkimaan sitä todellista pelaamisen yliannostusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...