torstai 26. kesäkuuta 2014

Blogikirja M3.014.#11: Palautetaan levottomuutta


Opiskelut tältä keväältä ohi, hurja viikon "kesäloma" mennyttä ja työelämään siirrytty pariksi kuukaudeksi. Yhtä lomaa sekin on tämän kevään tenttisumaan ja muuhun kiireeseen verrattuna. Pieni tauko jatkuvista deadlineista tekee ihan hyvää. Katsotaanpa, jos saataisiin blogiinkin hetkeksi taas vauhtia ja rästiaiheita purettua. Luodaampa pohjaa sille...

1. Valmistuneita projekteja

Kiirettä on pitänyt, mutta myös figurintamalla on syntynyt tuloksia. Viime aikoina on valmistunut ainakin seuraavat projektit, jotka odottavat pääsyään blogiin.

  • Morg n' Thorg
  • 750p Taun suittilista
  • Halfling Blood Bowl Team
  • Manofactorum-rakennus, jonka pyyhinkin julkaisulistalta samantien

2. Tilaustyö: Maastotrilogia - Toinen rakennus

Maastokolmikon toinen osanen valmiina. Eipä tähän kauheasti lisättävää. Aikaisemman rakennuksen näet täältä.



3. Porin Pelikaupan 4. Blood Bowl-liiga

Vaivoin pudotuspeleistä selvinneet finaalijoukkueiden valmentajat ovat voitonjuhlansa juhlineet, kun seuraava liiga jo hyökii päälle, mutta niinhän se pitääkin olla! Porin Pelikaupan neljäs Blood Bowl-liiga lähti käyntiin kesäkuun puolessa välissä. Välejään selvittelee tällä kertaa yhteensä 14 pelaajaa/joukkuetta kahteen eri lohkoon jaettuna. Wood Elf -tiimini oli aika palata tähän liigaan kentille, joten Brienne Narwhals on vauhdissa taas. Minun ei pitänyt ensin ottaa puumiestä tällä kertaa mukaan, mutta todettuani, että ensi vuonna pelaan varmaan vaihtelun vuoksi jollain toisella haltiatiimillä (Kolme liigaa tällä rodulla takana) ja "Big Guy" kun on vain salohaltioiden erikoisuus, joten käytetään nyt kun voidaan. Aloituskokoonpanoni ei ole kovin erikoinen, koska vaihtoehtoja tällä tiimillä on varsin vähän.

Treeman
Wardancer
Catcher
Lineman x 8
Reroll x 2

Änkesin 'lomaviikkooni' kaksi peliä, jottei työviikoille heti tarvitsisi niitä ottaa ja onnistuin vieläpä voittamaan matsit, vaikka kyseenalainen noppatuuri uhkasikin jättää molemmat tasapeleiksi. Amazon ja Human tiimit kyseessä.

Impel Down Amazons - Brienne Narwhals 1 - 2
Brienne Narwhals - Jupiterin Kukot 3 - 2




4. Vakava siivekkäiden herhiläisten epidemia

X-wing -kärpänen on tänä kesänä purrut porilaisiin pahasti ja tauti leviää uhkaavaa vauhtia. Olen itsekin erittäin ihastunut peliin ja blogiin sitä on siis takuulla tulevaisuudessa luvassa.



5. Sana, jota etsin lienee 'Hups'

X-wing ei ole ainoa uusi peli näillä nurkilla sillä tänä kesänä on jo ilmestynyt aikamoinen läjä laatikoita kodin lautapelikaappiin. Battlestar Galactica parilla lisäosalla, jotka ostin kaverin muuttoa kuormittamasta, Talisman, jonka sain synttärilahjaksi pari kuukautta etukäteen, koska parempi puolisko ei jaksanut odottaa, että pääsee pelaamaan. Power Gridin tuo nappasi myös ostoskoriin lahjaa hankkiessaan samoin kuin kuuden hengen lisälaudan Smallworldiin. Eldritch Horrorin ensimmäisen lisäosan hankein tottakai myös heti sen ilmaannuttua. Näistäkin osasta tulee varmaan tänne raapustettua, jos aika riittää.

4 kommenttia:

  1. No niin... Kiirettä pitää. Tuollainen määrä harrastelua alkaa käydä jo työstä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Figuharrastajien malli "Se kenellä on kuollessaan eniten leluja voittaa" on vähän vaarallinen yhdistettynä perinteiseen "haudassa ehtii nukkua" periaatteeseen :D

      Ja on tuossa nyt sentään pikakelattuna useampi viikko harrastamista, että ei tässä nyt ihan yliannostusta pääse vielä tapahtumaan...vielä.

      Poista
  2. Itseäni tuo X-wing figu peli kiinnostaisi kans. Että jos vaan on jotain tietoja laittaa miten peli kulkee etc. niin olisi mukava lukea :D

    Arkham Horroria itse enimmäkseen tahkonnut ja Legend of Drizztiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän niistä ole asiaa luvassa tosiaan, kunhan pääsee vähän enemmän sinuiksi pelin kanssa. Muutamia pelejä vasta alla, mutta pelin suosion aiheuttama heikko varastotilanne monessa liikkeessä on hidastanut tällä hetkellä.

      Lisäksi tahdon Rebel Aces-boxia muodostamaan runkoa listoihini, mutta senpä julkaisu on vasta nyt heinäkuussa, joten senkin takia saanut istua käsiensä päällä ja odottaa...

      Mutta täytyy jotain fiiliksiä tässä sitten tosiaan koota

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...