tiistai 22. heinäkuuta 2014

Tilaustyö: Taun suittilista 750p

Illanhämyinen ryhmäkuva fiilistelyksi
Nämä taukit ovat olleet jo takaisin omistajallaan ja pelikentillä hyvän aikaa, mutta blogissa en ole vielä ehtinyt esitellä, kuin keskeneräisiä. Tässä tämä nyt sitten olisi koko komeudessaan 750 pistettä mecha-suittia toisensa perään. Tasona ihan normaali pelipöytätaso, ettei sen kummallisempia kikkailuja. Basetus koko poppoossa jo aiemminkin mainitsemani  GW:n Agrellan Earth somistettuna Army Painterin tufteilla ja satunnaisilla kivillä ja bitseillä.


Troop #1: Suit + 2kpl Marker Drone


Troop #2: 3kpl Suitteja


HQ: Komentaja in da Suit

Elites #1 & #2: Riptidet


2 kommenttia:

 1. Vakuuttavan näköinen suitti jengi. Toisaalta jos jotain parantamista pitäisi miettiä niin ehkä tumman vihreän tilalle olisin valinnut toisen värin tai sävyn. Esimerkiksi sävyttänyt sinisellä, tai käyttänyt vaikka suoraan turkoosia. En tiedä oliko tuo väriteema asiakkaan toive vai sinun valitsema, mutta jokatapauksessa hyvän näköinen pelipöytä porukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. Väriteema oli tosiaan ihan tilaajan toive, joka perustui osittain yhteen Taun Codexista löytyvään tummanvihreään suittiin. Onhan nuo tosiaan perinteisiin taukkeihin verrattuna aika tummia, mutta ehkä tässä on tavallaan jollain tapaa salaa haettu myös hitusen klassista animemaista Mecha-lookkia.

   Itseä on tosin Riptidet ehkä enemmänkin ahdistaneet sen jälkeen, kun vaimo totesi, että näyttävät Hasbron transformereilta, niin omien korvien välissä on ollut salainen uskottavuusongelma niiden suhteen :D

   Mutta tosiaan kivalta ovat pelipöydällä näyttäneet, kun olen paikalle sattunut samaan aikaan törmäilemään. Kaikista eniten projektissa olin ehkä kuitenkin iloinen siitä, että pääsin vähän convertoimaankin komentajan ja dronejen verran se kun on omaa suosikkitouhua kuitenkin.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...