tiistai 6. tammikuuta 2015

Porin Pelikaupan 4. Blood Bowl-liiga vihdoin ohi


Varmaan jostain viime kesästä saakka olen sivumainintoina huudellut joukkueeni etenemistä Porin Pelikaupan Blood Bowl-liigassa. Juuri ennen joulua liiga saatiin viimein päätökseensä, kun salohaltiani kohtasivat finaalissa liskot, joille olin jo lohkovaiheessa kerran hävinnyt. Paineet olivat siis kovat, mutta mitä sitä tarinan kanssa sen enempiä enää tässä vaiheessa kiertelemään; Haltiat veivät voiton. Jep kultaa tuli ja fiilis on siitä kyllä ollut aikas hyvä. Porilaisen Blood Bowlin taso on nykyisellään varsin korkea ja se saa voiton todella tuntumaankin jo joltain. Kärkipäässä kun pelaajien taso on sellainen, ettei ketään ihan tuosta vain tönäistä nurin, niin yksi oleellinen ratkaiseva tekijä voitossani olikin joukkueeni tasaisempi kehitys liigan aikana. Liskot kärsivät lajinsa tyypillisestä ongelmasta eli skinkit olivat keränneet suuren osan kokemuksesta ja saurukset jääneet varsin puille paljaille eivätkä täten olleet riittävän selvä uhka kokeneille haltioille.

Blood Bowlin kirjoittamattomien sääntöjen mukaan liigan voittajan kuuluu pelata seuraava liiga halflingeilla ja tätä olin pyhästi vannonut noudattavani jo hyvissä ajoin ennen finaalia. (koska pitihän sillä kerätä karmapisteitä peliin) Jää nähtäväksi, milloin pääsen tätä lupausta toteuttamaan, sillä seuraava liiga ei ole ainakaan vielä tätä kirjoittaessani tiedossa. Turnausta kyllä ollaan täällä suunnittelemassa kovaa vauhtia, mutta se on tarina toiselle kerralle se.

Viime liigassa pelasin kääpiöillä ja siitä saadulla 'tuotolla' hankein lisää haltioita, joten katsoin reiluksi käyttää palkintorahoja tällä kertaa takaisin käpsille. Uusi kääpiövalmentajani onkin tuolla jo hyvällä mallilla, joten esittelen sitä tulevaisuudessa. Nappasin myös laatikollisen Warhammer Ogreja, joista olisi tarkoitus convertoida joukkue jossain vaiheessa, mutta tuo projekti aloitetaan vasta joskus paljon myöhemmin. Ilmestyi tuonne joku 40k-boxikin, mutta esitetään edes, että yritän pysyä aiheessa.

Heitetäänpä vielä joukkueiden lopullinen järjestys. Ulkopuolisillehan tästä on iloa lähinnä joukkuetyyppien tilastolliset outoudet ja viihdyttävät nimet. Ja kyllä, siellä on Halflingit viidentenä. Sanoinhan, että täällä on kovia pelaajia.

1. Brienne Narwhals (Wood Elf)
2. Quetzatl Coldbloods (Lizardmen)
3. Vynheim Wankers (Norse)
4. Impel Down Amazon's (Amazon)
5. Averland Cook School (Halfling)
6. Kaukometsän Paholaiset (Wood Elf)
7. Jupiterin Kukot (Human)
8. Rotstorm (Necromantic)
9. Rottaralli (Skaven)
10. Double Skulls (Chaos)
11. Skittersneak Stealers (Skaven)
12. Shroom Runners (Goblin)
13. Tunti Turpaan (Orcs)
14. Seppo Hemanus and the Butt Squad (Chaos)

Stattikuninkuudet eli minkä joukkueen edustaja on kerännyt liigassa eniten pisteitä:
SPP - Vynheim Wankers (Norse)
TD - Brienne Narwhals (Wood Elf)
Cas - Averland Cook School (Halfling)
Comp - Impel Down Amazon's (Amazon)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...