sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Oodi nousevalle Jupiterille


Ota Game of Thrones ja poista Sean Bean. Murenna peli kakkuvuuan pohjalle. Sekoita yhteen 1/5 Guardians of The Galaxystä ja Fifth Element, sulata ne nesteeksi ja kaada murusten päälle. Lisää Sean Bean. Hän on selvinnyt pahemmastakin.

Sekoita kulhossa viisi litraa hunajaa, 2-3 rotua Dragonlancesta, Yksi Eldar Jetbike, 1-2 sivua Cyberpunk-sääntökirjasta. Ota random Steampunk-musavideo ja kauli se lehtikullaksi. Levitä lehtikulta Stargaten sisustuksen päälle. Lisää taikinaan. Sekoita huolimattomasti. Kaada juomalasiin liftarikäsikirjan Vogonit ja Harry Potterin kauppakatu, sekoita yhteen ja lisää kakkuseokseen. Jos olisin videopelaaja lisäisin myös Mass Efectin ja Assassins Creedin, mutta pakko jättää jotain aineksia muillekin.

Lennä Japaniin. Revi ensimmäiseltä vastaan tulleelta mechalta siivet. Liimaa siivet Pasific Rimmin jääkäriin. Ota jäljelle jääneestä Guardians of The Galaxystä Nova Corpsin alukset ja heitä loput pois. Yhdistä möykyksi Enders Gamen kanssa ja nuiji levyksi kakun päälle.

Ota nälkäpeli. Nypi rusinat pullasta. Heitä rusinat roskiin. Koska kuka helvetin sadisti on laittanut rusinoita pullaani? Kaavi strösselit pullan päältä ja koristele niillä statistit. Ai kuka laittaa strösseleitä pullan päälle no eikö se nyt ole jo tullut selväksi ettei tällä leipurilla ole kaikki kotona.

Nesteytä Matrix ja lisää liivatetta. Kaada pinkiksi kiilteeksi kakun päälle. Totea, että liivatetta oli liian vähän ja matrix valahti kakun läpi suurimmaksi osaksi pitkin pöytää. Hae Underworld-leffoista pari vampyyriä ja ihmissutta. Varmista, että heillä on nahkatakit päällä. Raasta otukset kakun päälle naamioimaan laikukas kiille. Mmm lakritsia. Konsultoi Tohtorilta syytä siihen, mikseivät ihmiset taaskaan usko näkemiinsä ulkoavaruuden muukalaisiin.

Ota Mordorin seinämaalari, Kuolontähden arkkitehti ja Warhammer 40.000:n rakennusmestari ja laita heidät gladiaattoriareenalle taistelemaan siitä, kuka saa tehdä marsipaaniruusun kakun päälle.

Syö kakku.

Oksenna sateenkaari.

Toivo, että olisit syönyt Skittlesejä.

Tai katso Nouseva Jupiter.

4 kommenttia:

 1. Ehkä paras leffa-arvostelu ikinä! Pitää selkeesti mennä katsomaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :D Sanotaanko, että suosittelen leffaa, mutta varovaisuudella.

   Allekirjoittaneelta on kyselty, että tarkoittaako tämä teksti nyt sitten, että leffa on hyvä vai vaan huono ja pakko kyllä sanoa, että vastaus on ihan yhtä sekava, kuin postauskin.

   Itse pidin leffakokemuksestani, mutta monet todennäköisesti eivät tule teosta pitämään kovin kummoisena. Reseptiini ei juuri ole juonta päätynyt ja sekin on harkittu vertaus, joten eeppistä juonittelua ja järkyttäviä käänteitä on turha odottaa. Parasta onkin vain istua alas vuoristoradan ennalta määrätyille raiteille ja nauttia matkasta ja ennen kaikkea vauhdilla vilistävistä maisemista.

   Miellyn usein leffoissa johonkin outoon hopeareunukseen ja tässä tapauksessa se on sellainen seikka, että maailmankaikkeus tuntuu maailmankaikkeudelta ja sen eri kolkat tuntuvat eri paikoilta... Siis tiedättehän sen sijaan, että kaikki planeetat näyttävät mystisesti Teksasilta.

   Poista
  2. Käytiin juuri katsomassa leffa ja kyllä tuo kuvaus paikkansa pitää :) Se oli ihanaa höttöä, kunnon avaruussaippuaoopperaa. Tykättiin!

   Poista
  3. Avaruussaippuaooppera on kieltämättä aika osuva kuvaus! Itse vain yhdistän termin aina ensisijaisesti Babylon 5:een ja Jupiterissa ei ollut sentään ollenkaan niin paljon politikointia, että olisin itse saanut termiä käytettyä :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...