keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

WIP: Tank Commander / Knight Commander Pask conversioKaartini etenee ja pari peliäkin on jo alla. 500 pisteen lista on maaleissa kokonaisuudessaan ja periaatteessa 750 pistettäkin on pelipöytäkuntoinen, mutta tankkikomentajani kaipaa vähän enemmän yksityiskohtia ja huolellisuutta, joten vielä olisi viimeisteltävää. Ajattelin kuitenkin vähän WIP-kuvaa jakaa tästä hirmusta, koska ehtinyt niin huonosti ottaa kaartista kuvia.

Pohjana nykyinen Punisher-tankin runko, jota on höystetty vanhoilla kaartin tankkipäivitysosilla, jotta se istuisi paremmin armeijan vanhojen figujen kanssa. Komentajaksi ja counts-as-paskiksi laitoin en-ikävä-kyllä-kovin-vanhan cadian-komentajan, joka sai päähänsä uusista Ogryneistä löytyvän koppalakin. Ei iske sitten hattukateus mordialaisten ja aidosti vanhojen cadian-upseerien kanssa.


2 kommenttia:

  1. Ylväs konversio ja jotenkin tosi makeeta nähdä vanha kunnon Hunter-Killer laatikko aseistuksessa! No school like old school.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos tossa vanhassa ohjuslaatikossa on tosiaan sitä jotain! Kuten nokan koukuista näkee, niin tottakai myös vanhaa mallia oleva 'aura' olisi eteen tarkoitus pultata. Tänään tuli onnekkaana sattumana myös kätösiin metallinen hiekkasäkkiläjä, joka on tarkoitettu vanhaan Demolisherin tykkitorniin suojaksi, mutta sopii näköjään yhtälailla tähän uudempaankin. Vielä vähän arvon, että lisäänkö senkin tähän vai säästänkö johonkin toiseen, mutta toisaalta kukapa sitä ylimääräistä suojaa enemmän ansaitsisi kuin komentaja itse...

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...