keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Viikon Vinkkilista #116: Re-Roll

Näköjään oli vuosi 2010, kun aloin blogiin koota linkkilistoja mielenkiintoisista postauksista, joita tuli vastaan muissa blogeissa. Nyttemmin tuo tapa on jäänyt johtuen ihan siitä, että selaustapani ovat muuttuneet. Ennen selasin päivittäin useamman uuden blogin lävitse. Tein sitä usein töissäkin kahvitunnilla samalla, kun muut selasivat iltalehtien sivuja, niin meikäläinen uppoutui figublogeihin ja kopioin hyviä osoitteita talteen, kun näin jotain mistä pidin. Opiskelu selvästi haittaa harrastusta tässäkin kohtaa siis. Ei jaksa enää kahlata niin valtavaa määrää satunnaisia sivuja lävitse. Moni sellainen blogi on myös lopettanut, jonka kautta olin tottunut uusia sivustoja löytämään, joten löytöjä tulee satunnaisemmin ja monta kertaa vähemmän. Aloin tuossa kuitenkin pohtia, että olisi kai syytä kaivella vanhat muistiinpanot läpi ja katsoa olisiko siellä jotain artikkeleja joista olisi yhä hyötyä. Ties vaikka olisi unohtanut jonkun tärkeän inspiroivan projektin, jonka nyt voisi viimein toteuttaa. Aloin siis kahlata ja keräsin parhaat esille teitäkin varten tuolta vuosien takaa. Tässä siis saalista parinkymmenen ensimmäisen viikon osalta.

1.Tällä tekniikalla opettelin maalaamaan haltiaihoa uusiksi ja käytän yhä usein
2. Ehkä jopa epäreilua kutsua tätä eeppisimmäksi harlekiinifiguksi koskaan
3. Olisi viimein itselläkin projekti johon toteuttaa tälläinen
4. Sutiartikkeli
5. Ehkä liiankin realistinen dioraama (NSFW)
6. Kuinka valmistaa sammalta kahdella eri tavalla
7. Haaveilen tämän tyyppisestä lentokoneesta aina välillä uudestaan
8. Kateutta aiheuttava huonekalu
9. Soma kuormajuhta
10. Lippuja/Bannereita Greenstuffista
11. Greenstuff-nivusrättejä
12. Tämä silmien maalausohje on jostain syystä jäänyt mieleen pysyvästi
13. Fantasy Battle -kevennys
14. Super heavy Superheavy
15. No Star Wars on taas ajankohtainen vaikkakin...

Ja vielä yksi hieman erikoisempi tapaus:
Olen ihan unohtanut tämän tavan tehdä figupostauksia! ...No en ole

Löytyihän sieltä kaikenlaista. Ensimmäinen varsinkin on itselleni tärkeä, sillä se avasi silmät viisi vuotta sitten ja sai kokeilemaan asioita enemmän, kun tajusi ettei esimerkiksi ihoon tarvitsekaan käyttää vain niitä purkkeja, joissa lukee "flesh" vaan muitakin värisävyjä kannattaa heittää mukaan. Nykyään tuntuu itsestään selvältä, mutta jostain se oppi on ensimmäisellä kerralla löydettävä.

Ties vaikka näiden arkistojen selaaminen inspiroisi jonkun uuden tavan metsästää ja esitellä materiaalia muualta maailmasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...