keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Mitä pelasin vuonna 2015


1.1.2015 heti siinä puolenyön jälkeen, kun raketit oli katseltu ja palattiin sisälle pelaamaan, niin aloin tekstitiedostoon naputella ylös aina, kun olin pelannut jotain peliä. Hei olen insinööri tarvitsen välillä dataa. Varmasti joku peli on jossain vaiheessa vuotta unohtunut, mutta varsin tunnollisesti niitä naputtelin ylös ja aloitin itseasiassa jo uuden listauksen tällekin vuodelle. Pelejä kertyi lopulta sattumalta 52 kappaletta eli tasan peli per viikko, joka on ihan mukava saalis.  Monia pelejä on tottakai tullut pelattua useita kertoja vuoden aikana, mutta näitä en seurannut erikseen. En osannut yhtään arvailla, millaiseen summaan lopulta päätyisin, mutta tämä kuulostaa sinäänsä ihan hyvältä tulokselta. Vaihtelua on ainakin ollut ja ei tämä ole tullut edes millään hektisellä tahdilla, vaan aina silloin tällöin pienen peli-illan pitämällä. Säännöllisempi pelaaja saa siis helposti huomattavasti isomman luvun aikaiseksi.

Tämä on muuten ihan hyvä tapa myös seurailla, että mitkä pelit olisi aika myydä lautapelikaapista eteenpäin. Lautapelien lisäksi olen tosin kirjannut kaikki pöytäpelit samaan listaan sen enempää syrjimättä. Ja juu huijasin sen verran, että merkkasin erikseen normaalin X-Wingin ja X-Wing Epicin. Onhan se WH40K:n Apocalypsekin nyt ihan eri saavutus, kuin normipeli. Itse lopullinen lista näyttää nyt sitten tältä:

7 Wonders
Aavikon karavaanit
Alhambra
Ashes: Rise of The Phoenixborn
Bang!
Bang! The Dice Game
Betrayal at House on the Hill
Blood Bound
Blood Bowl
Blood Bowl Team Manager
Boss Monster
Cards Againts Humanity
Citadels
City of Remnants
Colt Express
Cthulhu Dice
Dead of Winter
Dogs of War
Dungeon Petz
Dungeons & Dragons
Eclipse
Eldritch Horror
Escape The Curse of the Temple
Exploding Kittens
Fairy Tale
Galaxy Trucker
Gang of Four
Gloom
Guillotine
Hanabi
Hero Quest
Kings of Mithril
Legendary: Villains - a Marvel Deck Building Game
Lords of Waterdeep
Love Letter
Monty Python Fluxx
Power Grid
Qin
Sheriff of Nottingham
Smallworld
SmashUp
Star Fluxx
The Resistance
Thurn und Taxis
Ticket To Ride
Tsuro
Warhammer 40.000
X-Com
X-wing
X-Wing Epic
Zombicide
Zombie Dice

Ja sitten uutta putkeen...

Edit 31.1.2016 Kirjanpidosta uupui pari peliä vielä.

3 kommenttia:

 1. Suosittelen boardgamegeek.com:ia, sinne on helppo lisätä pelaamisensa ja dataa pystyy käsittelemäänkin vähän eri tavalla kuin tekstitiedostossa. Ja se on pilvessä. Suosittelen kokeilemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sivusto on tottakai tuttu lautapelien lunttilappu, mutta enpä ole sitä juuri muuhun käyttänytkään. Voisi kai tuotakin joskus vilkaista vähän tarkemmin. Ei tosin ollut nyt kyllä mitään järin isoa tarvetta tämän infon käsittelyyn, enkä ihan heti keksi mitään järin suurta rasitusta vaativaa temppua mitä näille pitäisi tehdä. En nyt kuitenkaan tehnyt sen kummempaa, kuin lisäsin pari nimeä kerrallaan filun perään ja tallensin. Sitten oli tietty nyt vuoden alussa se ahdistavan suuritöinen urakka painaa nappulaa, että nimet menee aakkosjärjestykseen ja sitten vilkaista montako riviä kertyi :D

   Poista
 2. Itse olen kirjannut sinne kaikki pelatut pelit, siitä huomaa helposti, että mitä peliä ei oikeasti ole pelannut kahteen vuoteen, vaikka "ihan just tätä pelattiin."

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...