tiistai 5. marraskuuta 2013

Ensi lauantaina figuilua Porin kaupunginkirjastolla kansallisena pelipäivänä

Kirjaston omaa miniatyyrimaailmaa
Viime viikkoina vapaa-aikaa on tavallisen harrastamisen sijaan käytetty pienen figutapahtuman järjestämiseen. Ensi lauantaina 9.11. on kansallinen pelipäivä ja tuolloin Porin kaupunginkirjastolla esitellään harrastusta paikallisen figuseuran voimin. Tapahtuma pyörii kirjastolla sen aukioloajan eli 10.00-15.00.

Team Faba ihailemansa työnsä jälkeä
Maanantaina kävimme porukalla täyttämässä kaksi vitriiniä sillä itsellään eli figuilla ja niiden oheissälällä ja näitä on mahdollista ihmetellä kirjastolla koko viikon ajan. Koko homma huipentuu lauantaina jolloin kirjaston lasten ja nuorten osastolla pelaillaan ja ihmetellään harrastusta koko päivän. Näytöspelien lisäksi yleisöllä on myös mahdollisuus päästä itse kokeilemaan minisotilaiden käskyttämistä. Esillä on useita eri pelejä eri valmistajilta joko pelipöydillä tai sitten näyttelyn vitriineissä. Isoimmat pelipöydillä pyörivät esittelypelit ovat Warhammer 40.000 ja Flames of War eli sota leviää aina omasta historiastamme pitkälle synkkään scifin tulevaisuuteen.

Tämä vitriini yrittää kertoa mistä kaikesta figuilussa on kyse - Tule katsomaan lähempää

Jännää nähdä millaista lauantaina tulee olemaan. Tämä on ensimmäinen varsinainen tapahtuma, jota järjestämme tällä porukalla, joten tavallaan kaikki on auki, mutta tähän mennessä kaikki valmistelut ovat sujuneet mallikkaasti. Lupaa hyvää Porin figuskenen tulevaisuudelle.

Käykäähän siis kaikki täälläpäin pyörivät ihmettelemässä näyttelyä ja tosiaan lauantaina on mahdollista kysellä ja oppia paljon lisää.

Figuilua pimeästä avaruudesta valoisaan fantasiaan - Tule katsomaan lähempää

Tässä vielä muutamia linkkejä:
Kirjaston facebook-tapahtuma
Figuseuran facebook -kuva-albumi, josta löytyy jo ainakin kuvia näyttelyn kokoamisesta

2 kommenttia:

  1. Hieno homma! Yhtenä Kansallisen pelipäivän koordinaattoreista laitoin tämän postin jakoon pelipäivän Facebook-sivullekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa, kiitos paljon! Tämähän meni hyvin ei olisi edes pystynyt suunnittelemaan levitystä helpommin ;)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...