sunnuntai 1. joulukuuta 2013

UK Tour 2: Orcs Nest, London

Kuva lainattu kaupan sivuilta, josta löydätte lisää sisäkuvia

Kamerassa odottaa 400-500 kuvaa ihmeteltäväksi ja eri tarkoituksiin karsittavaksi, joten operaatiossa menee oma aikansa. Aloitetaan kierros siis kohteesta, josta en saanut kuvia järkevästi napsittua, sillä sekä ulkona että sisällä valaistus oli sen verran hassu, ettei kuvista olisi tullut mitään. Kyseessä on siis pelikauppa aivan Lontoon keskustassa eli Orcs Nest.

Örkkipesän valikoima muodostuu pääosin lauta- ja roolipeleistä, mutta muutamia satunnaisia vähemmän yleisiä figupelejäkin löytyy sieltä täältä. Kauppa on varsin pieni kooltaan, mutta seinät on suorastaan vuorattu lautapelilaatikoilla koko kapoisen kaksi kerroksisen kaistaleen osalta. Tunnelma oli mukava ahtaudesta huolimatta ja ihmeteltävää riitti. Lautapelit olisivat vain ahmaisseet aivan liian suuren osan matkalaukusta, joten olin pakotettu hillitsemään itseni tällä kertaa sen kummemmilta hankinnoilta.

Lontooseen eksyessä kannattaa siis käydä tämäkin paikka katsastamassa jo ihan sen keskeisen sijainnin takia, sillä monia muita pelikauppoja saa Suur-Lontoosta kaivella paljon syvempää. Täydellinen lauta- ja roolipelikohde siis, jos aika on kortilla. Liike on myös kätevästi lähellä Forbidden Planetia, johon palaan myöhemmin uudelleen. Taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...