keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Blogikirja M3.015.#2: Furinjin harmaa kausi


Maalailut ovat jatkuneet edes jonkinlaisella epäsäännöllisen säännöllisellä ja vaihtelevan tehokkaalla tahdilla, mutta jatkuneet joka tapauksessa! Netflix seuranani olen löytänyt jonkinlaisen rytmin tehdä useampaa projektia kohtalaisesti yhtä aikaa. Resepti ei ole kummoinen: 1. lisää pari maalikerrosta. 2. Hukuta figu washiin. 3. Jätä kuivumaan rauhassa ja siirry seuraavaan projektiin. 4. Toista.

1. Tilaustyö: Firespray-31: Andrasta

Sain nakin maalailla yhden Firesprayn uuteen uskoon ainaisesta Slave-1 -lookistaan pelin uuteen toiseen nimikoituun eli Emon Azzameen Andrastaan. Alukselle löytyy netistä useampikin erilainen väriteema, mutta sain ohjekuvaksi erään vanhan videopeliotoksen ja suunta oli siis hyvin harmaa. Andrasta on tunnettu myös vihreästä twi´lek pin-up tytöstä, jota ei olisi ollut alukseen edes kuulemma pakko toteuttaa, mutta lupasin yrittää kuitenkin. En ole lopulta kauheasti freehandeja tehnyt, mutta kokoluokkaansa nähden onnistuin mielestäni aika hyvin.


2. Daredevil

Uusi Daredevil-sarja julkaistiin Netflixissä viime perjantaina ja monien muiden nörttien tapaan maratoonasin sen ensimmäisen kauden viikonloppuna ja kyllähän se toimi. Ei Marvel tunnu mitään huonoa osaavan enää tehdä tällä osastolla. Sarja on varsin synkkä ja selkeästi enemmän draamaa, kuin supersankarit keskimäärin, mutta se sopi hahmoon ja näyttämönä toimivaan helvetin keittiöön.


3. Tilaustyö: Infinity -aloitusboxi osa 2

PanOceaniaa esittelin viimeksi blogikirjassa ja nyt pieni maistiainen Infinityn aloitusboxin toisesta puoliskosta. Pari figua enää kaikkiaan kesken, joten näette varmaan ryhmäkuvan piakkoin.


4. Marssilainen autotalli

Totesin, että maastot eivät ole saaneet taas rakkautta pitkään aikaan, joten veljen luona pyörähtäessä nappasin peliporukan varastoista yhden vielä maaleitta jääneen raunion ja suttasin sen seinät nopeasti ja säälimättä figujen ohessa.5. Astra Militarum Imperial Guardin harmaata kalustoa

Komentoryhmä sai seurakseen ja suojakseen Chimeran. Pyrkimykseni oli tehdä helppo resepti, jolla saada kalustoa ulos liukuhihnalta ja se onnistui. Tankki valmistui kahdessa illassa ja aivan kuten kaikki muukin, se tapahtui muiden projektien ohella. Kamppailin pitkään, että millaisia tankkeja haluaisin sinisen kaartini kylkeen ja lopulta jokin outo suomalaisuudesta kumpuava harmaa karuus vei voiton. En ole vielä päättänyt millaisia merkintöjä alan tankeissa käyttää, joten maalasin piristeeksi nokkaan pelkän sinisen lohkon, johon lisään numeroa tai jotain sitten myöhemmin, kun johonkin lopputulokseen päädyn.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...