perjantai 10. huhtikuuta 2015

X-Wing: Ruminta, mitä kukaan voi tehdä

TYE-Wing & Y-TIE

Pikapäivitys jostain aivan hirveästä, mitä menin tekemään. Conversio on vaativuudessaan sitä kaikista helpointa kastia eli leikkasin osan irti ja korvasin toisella, mutta lopputulos on ainakin tehokas. Ruma, mutta tehokas. Kaikesta huolimatta tämä ei suinkaan ole mikään hetken mielijohde, vaan tarkkaan harkittu (ja siitäkin huolimatta toteutettu) teko, joka perustuu ihan oikeasti taustatarinaan. (paitsi, jos Disneyltä kysytään.)


Kyseessä on siis 'alusluokka', joka on saanut vähemmän yllättävästi kutsumanimen "Ugly." Tuijottelin näitä jo kauan sitten X-Wingiä varten taustoja ja inspiraatiota kaivellessa ja näiden älyttömyys kyllä heti vetosi, mutta ne olivat hieman liian outoja sopiakseen kovin hyvin kapinallisille tai keisarillisille. Scum & Villainyn julkaisu kuitenkin sai kaivamaan materiaalin uudelleen esiin, sillä heillehän nämä sopivat kuin mustelma silmään! Tämä kammottava teko oli siis väistämätön ja soveliaan nopeasti ja hutiloiden toteutettu. Varmaan maalaan nämä myös uudestaan jossain vaiheessa, mutta toisaalta toimivat yllättään hyvin jo nytkin. Salaa haaveilen vielä myös Z-'ceptorin rakentamisesta, mutta tiedä onko se enää ihan terveellistä tässä kokoluokassa.

An Ugly was any type of starfighter that had been cobbled together out of parts that had been salvaged from varying origins, including crashed starfighters and ex-military surplus. The term itself seemed to be of Corellian origin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...