torstai 2. heinäkuuta 2015

Hochland Hobos - Budjettijoukkue vihdoin valmiina viheriölle


Tämän joukkueen rakentelun aloitin jo hyvän aikaa sitten ja conversioita esittelin täällä blogissakin jo aiemmin. Maalaukseen joukkue ei kuitenkaan heti päässyt, koska paikallinen Blood Bowl-toiminta on ollut kesätauolla sekin viimeisimmän liigan jälkeen, niin sitä on itsekin keskittynyt muihin peleihin. Nyt alkaa seuraava liiga taas lähestyä, joten tuli innostus kaivaa joukkue esiin ja saattaa se valmiiksi. Valitettavasti liigaan asti joukkue ei ole vielä pääsemässä, sillä on turhan monta muuta tiimiä vielä jonossa, mutta hienoa saada tämä ns. halppisprojekti valmiiksi, jos se vaikka pääsisi toimimaan ainakin harjoitusvastuksena uusille valmentajille ennen liigaa.

Hochland Hobos on siis luonnollisesti Hochlandista lähtöisin oleva joukkio kerjäläisiä, pikkurikollisia, karkureita ja muita valitettavia henkilöitymiä, jotka ovat päättäneet alkaa elättää itsensä Blood Bowlia pelaamalla. Onnen olisi siis syytä olla myötäinen, jos mielivät saada syödäkseen.

Blitzers
Linemen
Catcher & Thrower
Herra Kattilapää

2 kommenttia:

  1. Upeaa työtä! Mahtava joukkue... myös fluffiltaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Rajoitukset synnyttävät luovuutta, kun tämänkin projektin ideana vähän oli, että kai nurkissa nyt jotain figuja sen verran pyörii, että yhden ihmisjoukkueen saan kasaan ja tämä nuukailu sitten kärjistyi taustatarinaan saakka :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...