keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Leman Russ - Romuttamolta takaisin etulinjaan

Tuntuuko koskaan siltä, että jokin olisi vinossa?

Olisi pitänyt älytä ottaa "ennen"-kuva tästä tankista, kun sain sen sekavassa ja kaaottisessa tilassa vähintään kolmen muun omistajan jäljiltä. Siis tankki oli sekava ja kaaottinen en minä. Tai no...

Selvästi Lost & Damned aikakaudella mutaationsa aloittanut Leman Russ oli onneksi lähes maaliton, mutta rakenteellisia ongelmia oli sitten senkin edestä. Aloitin ehostuksen nyppimällä rungosta kolme kiloa kaaostähdin varustettuja luukkuja ja ikoneita. Telaketjut oli pakko osittain purkaa, koska niissä oli täysin satunnaisen mittaisia välejä, joihin ei voinut vain liimata uusia ketjunpalasia tilalle. Nykyisissä kaartin tankkikiteissä on onneksi huomattavasti vaikeampaa saada ketjut liimattua vääriin kohtiin. Ylipäätään siis kaivelin ympäriinsä vanhoja bitsejä esiin ja korjailin puutteita, jotta tankin sai jälleen näyttämään hieman keisarillisemmalta. Yksi isompi vitsi purkissa kuitenkin vielä oli, sillä tankin runko on itseasiassa alunperin liimattu aikalailla kieroon. En uskonut saavani sitä purettua ilman, että se hajoaa väärin ja vääntyy entisestään, joten sen sijaan pyrin vain saamaan sen edes näyttelemään suht normaalia. Greenstuffilla tein siis erinäisiä "hitsaussaumoja" peittämään railoja väärin yhteen sovitettujen osien välissä ja itseasiassa toisen puoliskon telaketjujen pohjassa on pitkä greenstuff-kiila, joka estää tankkia keinumasta ja samalla nostaa sitä, jotta se näyttäisi pelipöydällä olevan suorassa. Ihan näin jälkikäteen huvittaa koko operaatio, mutta ei se näytä aivan hullulta ainakaan, jos ei tiedä mitä etsiä.

Sitten vain kaartini tylsän harmaa väriteema ylle ja joihinkin paikkoihin Typhus Corrosionia vähän runsaammalla kädellä, niin illuusio on ihan riittävä. Tarkemmat merkinnät tankista vielä puuttuvat, mutta lisään niitä tosiaan sitten useampaan koneeseen kerralla, kun saan päätettyä haluamani linjan niille. Nimesin tankin kuitenkin jo Vanhaksi koiraksi ja hän saanee myös vanhan tankkikomentajan seurakseen kattoluukkuun, kunhan sellainen postiluukusta tässä kohtapuoliin tipahtaa.



Pakoputkien päille pitänee näköjään tehdä vielä jotain nyt kun silmiin alkoivat pistää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...