keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Porin WH40K-liigan tulokset

Kohta kolisee
Tuossa joskus marraskuun alussa alkanut Porin WH40K-liigan on viimein saatu päätökseensä viime kuussa ja pitäähän siitä nyt jotain blogiinkin raapustaa, kun täälläpäin ei niin hirveästi noita tapahtumia ole. Itsehän lähdin liigaan kahlaamaan Eldarin munakorillani eli lista näytti tältä ja sillä heltisi kahinoista kolmas sija mihin voinee olla ihan tyytyväinen näinkin vanhalla kirjalla. Eteeni kiilasivat molemmat örkkipelaajat, joita vastaan käydyt taistelut olivatkin ne ainoat kaksi peliä, jotka hävisin, joten järjestys on kai ihan oikea. Örkkejä vastaan ei vain listan tulivoima riittänyt ei sitten mitenkään. Alla varsinaiset tulokset armeijoiden osalta, koska niistä ulkopuolisetkin saavat sentään jotain irti.

1. Orks
2. Orks (Kardinaali)
3. Eldar (allekirjoittanut)
4. Tyranids (Defiler)
5. Blood Angels (Shanity)
6. Chaos Space Marines (Tez)
7. Necrons *
8. Imperial Guard
9. Black Templars **
10. Imperial Guard **

* Huomatkaa, että liiga alkoi juuri ennen uuden Necrons-codexin ilmestymistä, joten pelit on siis viety läpi vielä vanhalla kirjalla.
** Kaksi armeijaa katosi leikistä kesken liigan.

Saatan tietysti olla harhainen, mutta tuo lista näyttää mielestäni ihan hitusen erilaiselta, kuin mitä katsellut turnauksien tuloksia viime aikoina. Hmm no joskus 4.edikan tienoilla nekin listat ovat ehkä näyttäneet tuolta. Ollaanko Porissa siis vain useamman vuoden muita perässä? Vitsi, vitsi. Olisi ylipäätään hieman väärin verrata heräilevän paikallisskenen liigaa valtakunnallisiin turnauksiin. 

Niin tai näin Porin liigailut ovat ohi mukavasti hyvissä ajoin ennen uutta edikkaa ja sijoitukseeni olen tosiaan tyytyväinen varsinkin, kun listani ei ole edes rakennettu niin hyvin tuon munakorin ympärille, kuin se voisi olla. Pääasiahan muutenkin oli saada uusia vastuksia pöydän toiselle puolelle, että tulisi hieman enemmän vaihtelua matseihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...