perjantai 1. kesäkuuta 2012

Toukokuun maalaushaaste on

Ykkönen feilaa aina
...epäonnistunut. Ei vaan yksinkertaisesti nyt venynyt/jaksanut/ehtinyt/motivoinut/pystynyt/ollut käsi tarpeeksi vakaa tähän haasteeseen tällä kertaa. Asiaa tietysti olisi auttanut kovasti, jos ei olisi ruvennut tosissaan hommiin vasta viimeisellä viikolla ja luonne ei vain antanut periksi hutiloida sen enempää kuitenkaan. Lelith Hesperax pysyy maalauspöydällä kyllä, sillä olen hieman harkinnut osallistuvani sillä tämän vuotiseen Best Miniature of Pori-kisaan.

Puuh lähinnä se puudelipaistin ydin on nyt siinä, että tämä toimikoon lohdutuksena kaikille niille, jotka tälläkin hetkellä istuvat siellä työpöydän alla paukuttamassa päätään seinään, että ei se vaan kuulkaa aina suju kaikilla muillakaan. Varsinkin nettiä selatessa tässä harrastuksessa nousee helposti ahdistus, kun vastaan tulee toinen toistaan häikäisevämpiä valmiita armeijoita ja itse ei saa millään edes sitä yhtä yksikköä kuntoon, niin vähemmästäkin sitä masentuu. Ihan turhaa angstia ei sitä 110% tulosta saa kukaan muukaan joka ikinen hetki itsestään irti. Nyt on meikäläisen aika taas siivota työpöytä, tehdä nopea nollausprojekti ja ruveta uudelleen työhön.

2 kommenttia:

  1. No voihan ahistus... Tuttu tunne tosiaan, kun ei vaan lähde pensseli heilumaan, vaikka deadline häämöttäis :) Mutta mukava huomata että muillakin näin käy... Kiitokset ahistuksen jakamisesta!

    VastaaPoista
  2. Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo ja jaettu tuska on moninkertainen tuska vai miten se menikään ;)

    mutta juu kohti uutta nousua...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...