keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Nörtin Manhattan


Jahas otetaas pari ensimmäistä vinkkiä, kun kerran tilaisuus on. Tänään vierailin The Compleat Strategist nimisessä liikkeessä. Tunnelma oli hitusen ahdas, mutta kotoisa. Lauta-, rooli-, kortti- ja figupelejä oli lattiasta kattoon ja henkilökunta oli mukavaa. Kamaa oli laidasta laitaan ja hyllystä löytyi figuja GW:stä Reaperiin ja näimpä jonkun vanhan Warzone-mainoksenkin roikkumassa vitriinin kyljessä. Valinnanvaraa oli tottakai hieman liikaakin, mutta sain jotain maltillista valittua kainaloon sentään. ...tai siis vaimo törmäsi lohikäärmepeliin ja kirmasi laatikkoa halaillen kassalle ja tunki minulle matkalla tuon toisen pelin ilman, että allekirjoittaneelle jäi paljoa vaihtoehtoja. Myönnettäköön, että iso pelaajamäärä (max 8 pelaajaa) sai myöntymään kokeiluun aika äkkiä. Palailen näihin blogissa testailujen jälkeen. Loistava paikka suosittelen erittäin vahvasti, jos New Yorkiin eksytte.

Sokkohankintoja

Seuraavaksi tuleekin sitten oikeastaan epäsuositus varsinkin niille, jotka ovat Lontoon Forbidden Planetissa vierailleet...


New Yorkin Forbidden Planetiin vaellettiin tänään myöskin ja täytyy sanoa, että olin varsin pettynyt. Okei realismin nimissä pitää todeta, että onhan tämäkin kohtalainen mekka nörttikeräilijälle kuitenkin, mutta enpä itse tullut tehneeksi hankintoja ollenkaan. Vaimo bongasi jostain netin kirjakauppalistauksesta kommentin, että tähän liikkeeseen kannattaa suunnata vain, jos etsii niitä kaikista isoimpia ja kalleimpia figuja ja patsaita, mutta muuten Nykin muut kaupat tarjoavat paremmin ja helpommin samaa. Allekirjoitan tämän täysin. Tätä kirjoitettaessa liike sijaitsee varsin pitkän kävelymatkan päässä ydinydinkeskustasta, hintataso oli hieman korkea ja lisäksi Lontoon vastineeseensa verrattuna liike on olemattoman pieni. Väittäisin siis, ettei kannata tuhlata aikaa kiireisellä reissulla tähän, vaan keskittyä muihin kohteisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...