perjantai 7. joulukuuta 2012

Suippokorvat herättelevät toisiaan kuolleista


Puuh! Muutto on ohi, mutta opiskelu vetää nyt varsin suurilla kierroksella pitäen allekirjoittaneen poissa harrastusten parista. Ensi viikolla viimeiset tentit ja tehtävät, mutta sitten kutsuukin jo se New York, joten rauhoittumaan tahti pääsee varmaan joulun jälkeen sitten vasta. Olen parit figukamat purkanut työpöydälle sentään, sillä tässä hulinassa olisi silti tarkoitus osallistua Porin Pelikaupan maalauskisaan, jonka teemana on "Chaos".  Lähdin tietysti heti venyttämään teemaa, sillä en kaaokseen ala kääntymään kilpailun takia. Nappasin siis kaupasta Urien Rakarthin ja ryhdyin hahmottelemaan näkemystä kaaokseen suippokorvien silmin.


Olen ehtinyt antaa projektille aikaa vasta hieman parina iltana, mutta siihen nähden olen onneksi ehtinyt aika pitkälle. Toiveissa olisi, että saisin figun viikonloppuna ainakin lähes valmiiksi opiskelun väliajoilla, jotta voisin alkuviikosta kiikuttaa työn kilpailuun. Deadline on ensi viikon perjantaina eli 14.12. Onnistunut näköjään juostessa napsimaan hieman heikkoja kuvia, mutta näkyypä hieman kehityskaarta kuitenkin.


Mutta joo ajattelin irrottaa hieman aikaa muista touhuista osoittaakseni elonmerkkejä blogissakin. Aiheitakin olisi odottelemassa pitkä lista, jos vain aikaa jostain löytyisi. Esimerkiksi Eclipse-lautapeliinkin tuli lisäosa hankittua heti sen ilmestyttyä ja pelkästään siinäkin purtavaa riittäisi pitkäksi aikaa. Toivotaan, että ehdin postauksen tai pari tekaista vielä ennen matkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...