perjantai 14. joulukuuta 2012

Urien Rakarth on palannut ...Pelikauppaan


Sain onnekseni Urkin kuntoon jo eilen ja kävin hieman ennen sulkemisaikaa kiikuttamassa figun Porin Pelikaupan vitriiniin odottamaan äänestyksen alkamista. Maali oli turhankin kirjaimellisesti tuskin edes kuivunut. Ei tainnut suojapapereihin ihan hirveästi tarttua värejä kuitenkaan. Pari kuvaa muistin sentään napata figusta ennen siirto-operaatiota, mutta luonnollisesti päivänvalo oli jo ehtinyt kaikota aikoja sitten, joten valaistus on tähän hätään mitä on. Ei tässä talvessa muuten mitään, mutta sitä luonnonvaloa figuharrastukseen tulee kyllä vähän väliä ikävä. On sen verran surullisia kuvia taas, että tässä uudessa kämpässä on näköjään entisestään lisää syytä vihdoin väkertää laatikkostudio figuille.

Eldars' view on Chaos
Ärsyttävää, että käsialani näyttää ihan yhtä hirveältä siveltynä, kuin kynällä raapustaessakin. Väsäsin vanhasta maalipurkista pienen jalustan, jolta Urkki voi vitriinissä katsella tulevia uhrejaan. Kuva ei sitä taas kovin hyvin kerro, mutta purkki on vedetty kokonaan Necron Abyssilla ja kylkeen maalattu sitten uusi etiketti. Jooooosta tuli aika korni, mutta perusteluni on, että se kuvastaa aikataulujen ja elämän välisien paradoxien synnyttämää kritiikkiä projektien osien jatkuvaa karsiutumista kohtaan... Ette kai te taas menneet kuuntelemaan mua.

Valitettavasti en itse pääse osallistumaan äänestykseen lainkaan, sillä huomenna on vielä yksi tentti ja lauantaina onkin sitten jo suunta sinne New Yorkiin. Mutta te jos Porissa liikutte, niin käykäähän ensi viikolla ihmettelemässä ja äänestämässä kilpailutöitä Pelikaupalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...