tiistai 19. maaliskuuta 2013

Minun Tervigon-conversioni


No niin tässä viimein valokuvia valmiiksi saatetusta Tervigonista, joita lupasin viime viikolla. Yläpuolella tuo codexin kuva, josta aikanaan kauan sitten lähdettiin liikkeelle ja alla sama meidän maailmaamme saatettuna. Jätän nyt kirjoittelut vähemmälle ja annan kuvien puhua puolestaan. Kuvat on otettu, kun figuurissa ei ole ollut tippaakaan maalia, joten ajattelin esitellä otusta ensin harmaasävyissä, jotta saisitte paremman kuvan kokonaisuudesta tavallaan "pohjamaalatun" version kautta.

I made thisJa lopuksi vielä väreissä, jotta greenstuffauksetkin erottuvat teille. Parasta projektissa oli ehdottomasti se, että opin uutta uskomattoman paljon. Kaikkea en tekisi enää samalla tapaa, mutten kadu sitä luomistuskaakaan. Paljon hyvin erilaisia asioita tarttui taitoihin hyödynnettäväksi tulevaisuudessa. Sitä en pysty sanomaan milloin näette tämän maaleissa, koska se ei ole minun käsissäni sitten enää. Allekirjoittaneen osuus projektissa päättyi tähän ja teos on ollut tilaajallaan jo hyvän aikaa. Aikaansaannoksesta olen ylpeä, vaikka tottakai näin pitkässä projektissa aina tuijottaa helposti vaiheitaan, että tuon pystyisin jo tekemään paremminkin, mutta jossain kohtaa pitää osata katkaista ylimääräinen nysväys projektissa ja siirtyä seuraavaan tai ei saa koskaan todella aikaiseksi mitään.

4 kommenttia:

 1. Tykkään erityisesti siitä, että tämä on sun eka blogimerkintä tämän blogin historiassa joka on myös visuaalisesti kivan näköinen. tarkoitan että tekstin ja kuvan laatu on tasapainossa. liian monesti olen joutunut täällä katselemaan hätäisesti otettuja hehkulampun kellastuttamia kohinapainajaisia. Otahan tämän merkinnän laatu uudeksi standardiksi tulevissa jutuissasi niin saat ihan varmasti uusia lukijoita ja kommentteja
  =)

  ps. Todella hyvännäköinen örkki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyseinen ongelma on erittäin vahvasti tiedostettu ja noista ongelmatilanteista taistelen eroon. Huomaa kyllä, että nyt oli järkkäri ja iso parveke lainassa, kun noita kuvia napsein... sen sijaan että illan hämärissä ilman valoboxia napattua kuvaa tuijottaen miettii, että miksi edes yritin.

   Poista
 2. Suosittelen ostamaan esim. Ikeasta pari työvaloa joihin hommaat jostain valoliikkeestä neutraalia päivänvaloa tuottavat lamput. Koko paska aböyt 50€ ja pystyt ottamaan kuvia missä vaan. Itellä toi setuppi yhdistettynä iPhoneen ja homma toimii ku rasvattu:) lisäks ne samat lamput toimii oikein mainiosti myös työvalona koko ajan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep yksi pieni pöytävalo mulla tuollaisella combolla onkin, mikä on riittänyt maalaamiseen, mutta kärsin tällä hetkellä sellaisesta ikävästä esteettisestä rajoitteesta, että työpöytä on olohuoneen nurkassa, joten kuulen ikävää marmatusta, jos viritän tuonne jotkut teolliset kasvihuonevalonheittimet...hitto siinä olisikin muuten valohoitoa figuille ;) Uudet isommat lamput on tosiaan ostoslistalla pitää vaan löytää tarpeeksi edustavat myös.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...