torstai 14. maaliskuuta 2013

Tilannekatsaus Q1

Röykkiö
Ihan liikaa taas meneillään, joten ajattelin tehdä pienen yhteenvedon ihan jo omankin mielenterveyden takia. Yliopiston deadlinet painaa päälle ja siihen vielä harrastuksessakin lisääntyvät aikarajat, niin tämä ei ole nyt taas yhtään hyvä yhtälö. Eli missäs mennään Laatikollinen avaruussuippokorvia Oy:ssä, noh... WH40K:n puolella kaivoin kaikki löytämäni Warp Spiderit esiin, kunnostin ja heitin punaisen spray-maalin päälle. Pettymyksekseni löysin kaikkiaan "vain" 19 kappaletta eri puolilta kämppää. En tiedä milloin nuo pääsevät maalaukseen, mutta mukava saada ne edes tuohon kuntoon odottamaan, niin pääsee suoraan asiaan, kun inspiraatio ja aikataulu kohtaavat. Paronitar on myös päässyt kotiin Pelikaupan vitriinistä, kuten näkyy.

Lady toi hopeaa
Otin vähän paremmassa valossa uuden kuvan, koska viimeksi tuli vähän kiire juostessa viemään tätä kilpailuun. Mitenkäs siinä sitten kävi? No arvon paronitar Outolempi toi maalauskilpailusta mukanaan lahjakortin ja toisen sijan. Olen oikein tyytyväinen, kun kyseessä kuitenkin on hieman random-yleisöäänestys. Yllättävän hyvin se kärki silti onneksi muodostui, että tuskin kovin moni mutisee oikeusmurhaa peiton alla kotonaan. Jos joku ihmettelee mitä oikein höpisen, niin yritän sanoa, että suurin osa äänestäjistähän on kuitenkin satunnaisia kävijöitä, korttiturnauspelaajia tai videopeliostoksilla isin kanssa, joten parhaiden maalaustekniikoiden soveltamisen löytäminen kilpailutöistä ei ehkä ole se ensimmäinen äänestyskriteeri kaikilla, vaikka kysessä onkin virallisesti maalauskilpailu. Joku tietysti pitää minua nyt sitten tuollaisen rantin jälkeen pikkumaisena, mutta hei jos tahtoisin menestyä tälläisessä kisassa, niin lisäisin varmaan työhön kyllä sitten kissan lapsia varten, raketteja ilotulitukseksi, povekkaan sankarittaren ja eeppisiä klassikkoleffaviittauksia vanhempaa väkeä kosiskelemaan... Oh wait. Sitäpaitsi jaetulla ensimmäisellä sijalla on se työ, joka mielestäni maalaukseltaan olikin omani edellä, joten kyllä tämä on minulle win-win.

Kiitokset kaikille paronitarta äänestäneille!

No mitä hittoa nuo kaikki Blood Bowlitkin tähän pitää sitten sotkea? No viikonloppuisen inspiraatioseinäni jälkeen tuskin kellään oli epäilystäkään, mitä peliä olisi luvassa. Pitkästä aikaa Porissa Blood Bowl-liiga lähestyy uhkaavasti ja kai siihen pitää ottaa osaa ihan pelkän sosiaalisuudenkin vuoksi. Hain siis wanhat puuhaltiat vanhempien nurkista aina kasvavan työlistan jatkoksi. Jos joku oli oikein fiksulla päällä noiden inspiraatiokuvieni kanssa, niin aavisti myös, että uuden väriteemani ajattelin ryöstää Miami Dolphinsilta. Turkoosi-oranssi-valkoinen jotenkin iskee ja mikä nyt muutenkaan olisi parempi paikka hakea joukkueelle väriteemaa kuin jenkkifutis. Otetaanpa ensin kuitenkin vertailun vuoksi vanha väriteemani, josta tajusin jopa napata kuvan ennen koko joukkueen kippaamista kylpyyn.

Vanha
Ihan kelvollinenhan tuokin väriteema olisi ollut, mutta tahtoi uutta ja pirteämpää. Tahdon huomauttaa, että tämän maalaamisesta on noin 15 vuotta ja on aika kärkipäässä ensimmäisiä maalausprojektejani, että ei tarvitse ihmetellä, jos värit ovat vähän latteat. Ei kauheasti hailaitteja vielä hallittu, kun vasta oli vaivoin kuivaharjaus opittu. Olen silti taas ylpeä, että ainakin värit on olleet oikeilla paikoillaan. Siirrytäänpäs uuden teeman testinappiin.

kohtaa uuden
Joo hailaitteja on turha etsiä kauheasti vielä tästäkään yritin vasta katsoa saanko tuota väri-comboa edes järkevästi paikoilleen. Ihan lupaavaltahan tuo näyttää, joten kyllä tällä varmaan mennään koko joukkueen kanssa. Nivusrätin raidat näyttävät kuvassa kyllä nyt oikein erityisen sotkuisilta, mutta hei keskeneräinen työ on aina keskeneräinen työ. Isoin kysymysmerkki nyt kuitenkin on, että mitä teen tuon vatsassa törröttävän jalokiven kanssa. En osaa päättää sen väriä. Vihreä ja punainen tuntuisivat loogisimmilta vaihtoehdoilta. Vai koittaisinko peräti eri värisiä eri pelaajatyypeille. En tiedä. Mitä sanotte? Vihreä? Punainen? Joku muu? Sateenkaari ei ole väri. Skittles on, mutta sitäkään en kelpuuta.

Valmiin tervigonin kuvatkin minun piti julkaista viimeistään tällä viikolla, mutta en ole ehtinyt/jaksanut käsitellä kuvia vielä laisinkaan. Ehkä lupaan ne ensi viikon alkuun. Maanantaille video ja tiistaille monsteri. Onhan tuolla vielä Eldarille jotain muutakin menossa, mutta ei se nyt taida oikein mahtua projektien sekaan mukaan ainakaan tässä kuussa. Blood Bowl-liigan nimittäin pitäisi alkaa kuun lopussa ja minun pitäisi sitä varten tuottaa oman joukkueeni lisäksi myös yksi toinen. Vilahdus siitä ensimmäisen kuvan oikeassa reunassa. Maalauskisakin olisi taas tarjolla ja siinäkin deadlin kuun vaihtuessa, mutta enpä tiedä mahtuuko se enää sekaan, kun nytkin on jo vähän liikaa menossa suhteessa opiskeluun.

Noinh taas tuli päästeltyä höyryjä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...