perjantai 5. huhtikuuta 2013

Huhuttu julkaisuaikataulu vuodelle 2013


Olen jo muutaman päivän tuijottanut tätä julkaisuaikataulua ihmetyksen/epäilyksen/ihailun vallassa ja tajusin, että on siinä nyt selvä merkki jakaa nämä kotimaiseenkin blogimaailmaan. Taas alkuun ytimekkäästi toteamus:

Nämä eivät ole faktoja, nämä ovat huhuja.

2013
Toukokuu: High Elves
Kesäkuu: Eldar *
Heinäkuu: Apocalypse **
Elokuu: Lizardmen
Syyskuu: Mysteerilaatikko ***
Lokakuu: Space Marines
Marraskuu: Kääpiöt TAI Bretonniat TAI Metsähaltiat. ****
Joulukuu: Hobbit *****

2014
Tammikuu: Tyranids

* Praise Isha!

** Uusi laitos Apocalypseen ja sen kylkeen kuiskaillaan tulevan figuina Dark Eldar Voidraven Bomber, Imperial Guard Hydra / Hydra-variant, Imperial Guard Colossus/Bombard ja kirsikkana kermavaahtoon kaaoksen ja lojalistien yhteisboxi, josta rakentuu "pikku-titaani", jonka sanotaan olevan "isompi kuin Baneblade, mutta pienempi kuin Warhound-titaani."

*** Tämän huhutun huhun huhutaan olevan Blood Bowl, mutta niin sen huhuttiin olevan viime vuonnakin ja sieltä paljastui Dreadfleet. Taidettiin huhuta BB:tä myös edelliselläkin kerralla. Olen siis varuillani, mutta ajoitus olisi itselle hyvä, sillä veripalloilu on kovassa nosteessa täälläpäin jo muutenkin.

**** Ilmeisesti näistä valistunein arvaus tällä hetkellä on kääpiöt, mutta itse en kyllä sijoittaisi vielä rahaa vedonlyöntiin kenenkään puolesta.

***** No tästä nyt ei liene epäilystäkään etteikö Hobitteja tulisi jouluisin lisää.

Isoimmat lähteet:
Faeit-aikataulu
Faeit-Apo-päivitys

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...