lauantai 27. huhtikuuta 2013

Leffaisku: Iron Man 3

Nonnih pojat aletaas kattoa lehvaa
Keskiviikkona oli helppoa olla porilainen nörtti. Saattoi luottaa siihen, että valitsi sitten katsovansa Iron Man 3:sta tai SM-lätkää, niin joka tapauksessa punapaidat voittaisivat. Samaa luksustahan trekkereillä ei tunnetusti ole koskaan. Niin valitsin siis tosiaan ensimmäisen ja torin kautta kotiin leffan jälkeen.

Marvel-leffoissa on tiettyä gladiaattorimeininkiä siinä mielessä, että niistä on lopulta aika turha kirjoittaa arvostelua, koska porukka joko pitää niiden katsomista itsestäänselvyytenä tai sitten välttää niitä joka tapauksessa sanottiin mitä tahansa. Eli toisin sanoen oleellista on vain pyöräyttääkö yleisö peukun ylös vai alas taistelun jälkeen. Kuten Avengerssin aikaan hienosti osoitettiin. Joten mikäkö minun yksinkertainen julistukseni kolmannesta rautamiehestä nyt sitten on?4 kommenttia:

 1. Pakko myöntää, että ite oon aika "indifferent" sankarileffojen suhteen. Käyn tsekkaamassa ne itelle mielenkiintoisimmat sankarit ja loput saatan (ehkä) joskus nähdä myöhemmin tv:stä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta nimenomaan sinunkin tapauksessasi siis päätös on jo suurinpiirtein valmis etukäteen.

   Poista
 2. En nyt tiedä tästä sun mielipiteestä. Ennen kuin katoin Iron Man ykkösen sillon kun se tuli, en edes tiennyt koko hemmosta kuin aivan jotain satunnaista. En ole ollenkaan näiden supersankarijuttujen ystävä, DC:n tai Marvellin, mutta silti pidän näistä leffoista melkein aina, koska niissä on vain niin paljon kovempaa mättöä kuin tavallisissa action leffoissa.
  Niin ja se Daredevil vai mikä olikaan punainen tyyppi trikoissa oli aivan susipaska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt ihan saanut kommentistasi otetta, koska jos kerran yleensä pidät niistä niin...silloinhan pidät niistä :D

   Ensimmäisestä Iron Manistahan tämä Marvel-leffojen valtakausi vasta todella alkoi. En tarkoittanut, että nyt kaikki jotenkin olisivat mystisesti Marvel-faneja, vaan yleensä näitä kohtaan ihmisillä on aika valmis mielipide, että katsovatko vai eivät. Aivan kuten sinäkin totesit, että niissä on kovaa äksöniä, joten kannattaa tuijottaa. Eli jos tiedät, että kaikissa Marvel-leffoissa nykyään rytisee kovaa, niin vaikuttaisiko katsomishaluusi mitenkään, jos vaikka joku nörttibloggari whineisi miten paljon epäkohtia leffassa on alkuperäiseen sarjakuvaan verisesti verraten?

   Minä itseasiassa tavallaan tykkään siitä Daredevilistä, mutta hassua kyllä samasta syystä millä perusteella kriitikot lyttäsivät sen aikanaan; Paha ei saa palkkaansa. Muutenhan leffa on vähän meh, mutta kiero mieleni pitää lopetuksesta erittäin paljon.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...