perjantai 3. toukokuuta 2013

Huhu: Jetbike Seer Council ja Shining Spears


Ensimmäinen asia minkä näin tänä aamuna oli tämä mielenkiintoinen kuva. No itseasiassa ihan ensimmäinen oli kissan naama, joka tunki perinteiseen tapaansa tuuraamaan herätyskellon torkkutoimintoa, mutta siis heti koneelle istahtaessa. Klikkaamalla lähdettä löydätte lisää kuvia.

En oikein tiedä mitä ajatella. Jokin näissä häiritsee meikäläistä. Niissä on jotain outoa pyöreää lihavuutta, eikä asiaa auta se, että lähde sanoo kuvien löytyneen Venäjältä. Pitää sitä nyt aina vähän vainoharhainen olla. Vika voi olla tietysti vain kuvissa eikä figuissa. Noh haluttuja nämä ovat varmasti joka tapauksessa, sillä näitä on kaivattu pitkään. 


Kiitos bongauksesta kuuluu War Headin facebook-sivulle. Hyvä, että tuli vastaan jotakin kautta, olen ollut hieman lamaantunut huhumetsästyksen suhteen sen jälkeen, kun Faeitilta vedettiin matto alta alkuviikosta. En ole pitkään aikaan jaksanut seurata huhuja kuin parin blogin kautta, mutta nyt pitäisi ilmeiseisti opetella taas uudelleen kaivelemaan foorumeja ja muita internetin synkkiä sivukujia.

Lähde: Kaughnor's Cave

2 kommenttia:

  1. Näyttää vähän chapterhousen kamoilta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chapter Housen kamoissa on kieltämättä vähän sitä samaa pyöreyttä mitä tuossa yritin sanoiksi kuvailla. Ei ollenkaan mahdotonta, että jostain vastaavasta vielä ilmaantuisivat. GW:n suuntaan ainakaan mitään lisähuhuja ei ole vielä ilmaantunut näiden suhteen ja ensimmäiset Eldar-julkaisut ovat aivan käsillä.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...