perjantai 24. toukokuuta 2013

This week I've been mostly reading rumours

This week I've been mostly eating orange juices
Blogi kaksi viikkoa hiljaa ja ihanteellisessa maailmassa se tarkoittaa usein, että bloggaaja on ollut aivan liian kiireinen tärkeiden ja suurten elämäntilanteiden kanssa. ...ja hitot olen ollut viimeiset puolitoista viikkoa sohvan pohjalla kärttyisenä pahuksen itsepäisessä flunssassa ja katsonut kuumehouruissa Eurekaa maratoonina kaudesta toiseen. Loistava sarja.

Ajoitukseni on tietysti surkea, koska avaruussuippokorvahuhut ovat kuumimmillaan ja huomenna huhujen pitäisi muuttua todeksi ennakkotilausten alkaessa. En ole päässyt jakamaan kaikkia huhuja tänne blogiin, koska ei ole virta riittänyt, mutta mikään kuolemantauti maailmassa ei estäisi minua nyt seuraamasta missä mennään ja voi poijaat mitä herkkuja siellä on näkynytkään. Tuonne blogin Facebook-sivulle olen niitä viskellyt, joten sitä kautta ainakin on voinut pysytellä kanssani kartalla. Kannattaapi siis selata linkkejä tuolta, jos et ole vielä uusia Eldareja nähnyt.

Noinh nyt olen ainakin virallisesti tehnyt osuuteni eldar-huhujen levittämisessä blogiinkin. Ehkä se terveyskin tästä alkaa pikkuhiljaa toivoakseni löytyä ja pääsen purkamaan blogiin kaikkia rästejä esimerkiksi Blood Bowlista, joita oli jo valmiiksi muutama postaus jonossa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...