lauantai 1. kesäkuuta 2013

Suhteellisen maltillinen alku


Meditoituani vuoristossa muutamia viikkoja sain hillittyä itseni julkaisupäiväksi sen verran, että sain aloitettua uuden Eldar-aikakauden maltillisesti. Suhteellisen maltillisesti. Itseasiassa jopa hieman maltillisemmin kuin piti, sillä Porin Pelikaupalla ei ollut kaikkea uutta heti valikoimissa, mikä oli hieman harmillista. Onneksi kiljaisin Pelikaupan pojille etukäteen, että laittaisivat yhden codexin jemmaan itseäni varten varmuuden vuoksi, sillä kaikki kaupalle tulleet kappaleet menivät heti. Taidanpa palata opiskelemaan uuden kirjan kiemuroita. En oikein osaa vielä päättää mitä teoksesta ajatella, mutta ehkä sekin selkenee, kun keksin mihin suuntaan omalla armeijallani tähtään.

6 kommenttia:

 1. Jep jep. Aika suureksi alkaa mennä nuo aparaatit tätä nykyä. Sotavasarassakin on melkoinen polemiikki käynnissä, että onko tässä enää mitään järkeä. Toisaalta, visuaalisena ihmisenä tykkään isoista ököistä ja komeista pelikentistä vaikka turnauskäyttöön hirmukoneista ei olisikaan.

  Uusista Eldareista en osaa vielä sanoa mitään, kun on koodeksi hankkimatta, mutta uusien muovisten Wraithguardien myötä pitkäaikainen unelma Iyandenin haamuarmeijasta voisi vihdoin ottaa tulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sotun keskustelut ovat usein oma lukunsa ja täynnä tarpeetonta stressaamista. Oli niissä sitten vahingossa kanan siementä risukasassa tai ei, mutta samaan suuntaan kallistun kanssasi, että ihan kiva nähdä näitä isojakin monsuja.

   Vaikka Wraithknightin säännöt eivät välttämättä vielä oikein kunnolla rinnastu sen massiiviseen kokoon, niin mahdotonta sitä oli silti kieltäytyä tästä "halppistitaanista." Valtaisa robotti kentälle ilman Apocalypseä tai Forgen hintalappua, niin lipsahduksia sattuu...

   Poista
 2. Näinpä. Sohun kommenteista välittyy se, että kun omalle juustolistalle tulee uusi uhkaaja tai kodeksi uusitaan,alkaa hirmuinen hammastenkiristely. Joutuu miettimään kaiken uusiksi.

  Huippua että tuon kokoluokan härveli lähtee ihan kohtuullisella hinnalla. Koska tuo nähdään maaleissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä uskalla vielä luvata mitään koska siinä on muutamia muuttujia. Itse figussa vaikuttaa se, että kuinka vaativaa kikkailua inspiroidun harrastamaan sen kokoamisessa, joten siinä voi tuhraantua aikaa. Jos päädyn vaan hakemaan jotain juoksevaa lookkia forgen titaanien tyyliin, niin tilanne ei ehkä ole niin paha, mutta jos verisuoni katkeaa jossain kohtaa ja saan päähäni vaikka laittaa tuon roikuttamaan nippua Sentinelejä nilkoistaan kädessään, niin voi mennä hetki enemmän :D

   Oleellisempi vaikuttava tekijä tähän väliin on kuitenkin se, että parin viikon päästä alkaa meillä seuraava Blood Bowl-liiga, joten pitää saada siihen mennessä tiimejä kuntoon, joten se syö aikaa väkisinkin 40k:n puolelta.

   Kannustavaa vaikutusta tosin tulee siltä suunnalta, että kuukauden päästä olisi Apocalypse-peli mahdollisesti tiedossa, joten olisi hauska saada laite maaleihin siihen mennessä kyllä viimeistään.

   Poista
 3. Nyt on Eldareiden koodeksi hommattu (oikein hipsterin digiversio). Pintapuolisesti selattu, ei tosissaan vielä luettu. Silti yllätyin. Eldareista tuli aika tiukkoja. Guardianit ja Dire avengerit on aikas hyviä valintoja, koska shuriken aseet parani.

  Kaikki muukin ampuu ihan sairaan kovaa. Jopa Wraihtguardi on ihan pätevää. Aika kovasti mariinilistoja vastaanhan tuo on speksattu. Kirjassa mentiin aika lailla siihen suuntaan mihin Eldareita mielestäni pitikin viedä. Kovat tykit, paljon liikkuvuutta ja yhden osa-alueen mestareita. Varmaan aika Mech-listoja tullaan näkemään foorumeilla.
  Melkoinen nälkä tuli kyllä aloitella itekin armeijaa vääntään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vähän olisi enemmän kaivannut jotain uuttakin pelkkien stattiparannusten sijaan, mutta turha kai valittaa. Toisaalta, jos saavat myös Ulthwélle ulos oman codexin niin saatan olla hyvinkin tyytyväistä poikaa siinä vaiheessa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...