torstai 13. kesäkuuta 2013

Viikon Vinkkilista #100 - Wraithknight spesiaali

Huh huh se iso 1, 0, 0. Vaikka viime aikoina listojen viikottaisuus on ollut hieman vaihtelevaa, niin varsin maaginen luku on nyt linkkimäärässä saavutettu. Ajattelin, että jotain erikoisempaa on pakko juhlan kunniaksi keksiä, joten päätin selvittää, mitä uudella Wraithknightilla on internetissä saatu aikaan. Kovin montaa niitä ei vielä valmiina löytynyt, mutta jotain kuitenkin. Conversioita ei juuri ollut tarjolla, mikä oli hienoinen pettymys, mutta ehkä pääsemme palaamaan aiheeseen vielä tulevaisuudessa. 

1. Sinivihreää
2. Tässä on paljon meneillään
3. Säröillä
4. Synkkä Saim-Hann(?)
5. OSL
6. Alaitoc
7. Punaista
8. Ja lentsikka samaan hintaan
9. Iyanden
10. Tämä ei jotenkin ollut niin vakuuttava

3 kommenttia:

 1. Meinasin pudota kympin kohdalla tuolilta. :D

  VastaaPoista
 2. Olis kiva muuten nähdä yleiskatsaus ja yksikköluettelo sun armeijoista. Oisko liian suurtöinen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikakatsauksena armeijoita on pelaamiseen yksi eli Eldar ja yksikköluettelona sitä löytyy kaikkea vähintään yksi yksikkö (osaa kolmekin yksikköä) lukuunottamatta uusia lentsikoita, mihin en ole vielä ehtinyt tarttua :D

   Ongelma on, että niiden nykyaikaistaminen ja parempiin maaleihin saattaminen on pahasti vaiheessa, mutta tämä uusi codex auttaa onneksi siihenkin. Pitää vaan ensin selvitä tästä Blood Bowl-maratoonista ja pohtia sitten niitä taas tarkemmin.

   Jotain laajempaa ja parempaakin katsausta pitäisi kai saada itsestään irti, mutta kerro ihmeessä oliko sulla jotain erityisiä ajatuksia tälläisten suhteen?

   Eldarin lisäksi on tietty liittolaisiksi Dark Eldaria ja inkvisiittoreiden ikuisuusprojekti fiilistelyyn, joka etenee noin parin figun vuositahtia :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...