keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Juhlimassa 30/50v synttäreitä Lontoossa


Jooh onhan tästä pitänyt julkisestikin mainita, mutta olen viimeiset pari viikkoa ollut hieman shokissa asian käsittelyn suhteen ylipäätään. Allekirjoitanut täyttää pyöreitä vuosia elokuussa ja sain vähän aikaa sitten tietää, että vaimo on hankkinut tavallaan etukäteen myöhäisenä synttärilahjana liput Lontooseen marraskuussa.

Annan todella lämpimän nörttipisteen, jos hälytyskellosi alkoivat jo soida mitä varsin oleellista etua on tallustaa britannian maaperällä marraskuussa 2013. Teille ei-whovianeille selitettäköön, että tuolloin viettää eräs toinen henkilö synttäreitään ja luku on myöskin pyöreä, vaikkakin parikymppiä mittarissa enemmän kuin itselläni. Kyseessähän on tietysti siis kuningattaresta seuraava eli Doctor Who. Tohtori täyttää 50 vuotta ja tuossa maassa se näkyy erilaisten tapahtumien ja outouksien muodossa.


Toki lomallehan sitä silti mennään eli pelkäksi tohtoroinniksi ei koko reissu mene. Kenties eksyy vaikka Warhammer Worldiin taikka Potter-lavasteisiin käyskentelemään. Mitä pahaa sitä sitten taas keksikään, niin yritän blogiin jakaa jälleen nörttimäisiä menovinkkejä reissulta. Viimeksi Lontoossa tuli käytyä ihan pari vuotta sitten ja sen reissun satoahan löydätte myös täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...