torstai 11. heinäkuuta 2013

Leffaiskut: Nörttiharjoittelijat, Teris ja Ilkeät juustonaksut

Pakko purkaa tätä leffateatterissa juoksentelun sumaa taas rajummalla otteella. Aloitetaan leffasta, josta olin etukäteen päättänyt, etten siitä edes postaa. Tälläiset päätökset ovat menneet metsään ennenkin, mutta onneksi jälleen positiivisella tavalla.


The Internship (2013) - IMDB - a.k.a. Google the Movie
Okei tätä on pakko vähän avata, koska miten tusinakomediennien tusinatuotoksista yksikään voisi omata mitään nörttiä kiehtovaa? The Internship on kai sitten se poikkeus, joka vahvistaa säännön. Elokuva sijoittuu jännittävään vaihtoehtotodellisuuteen, jossa pukumiesten märissä päiväunissa pyörii haave päästä maagiseen Google-nimiseen maailmaan jota hallitsee rautaisella otteella armeija kusipäisiä nörttejä. Ah olin leffassa, kuin kotonani. Suosittelen vilkaisemaan. Senkin uhalla, että hihittelee yksinään muissa kohdissa, kuin muu yleisö. Tunsin itseni aika insinööriksi, kun vaimo kysyi mille ihmeelle repeilen ja vastaukseni oli "ei kukaan käytä tota editoria."


Man of Steel (2013) - IMDB - a.k.a. Teräsmies 6
Olen laiska ja lainaan itseäni: "Independence Day 2: Gears of War Mass Effect Tekken Tag Tournament the Movie featuring some dude with a cape ....a.k.a. Man of Steel." Leffantekijät olivat ainakin selvästi videopelinsä pelanneet ja ei siinä mitään vikaa, sillä upeiltahan ne taistelut näyttivät. Teristä koitettiin selvästi paikoitellen passivoida olemaan tekemättä mitään, koska Teris on vain liian Super ja vaikka vastaan oli kaivettu harvoja varteenotettavia pahiksia, niin siltikään supermiehen yliampuvuutta ei saatu kompensoitua tarpeeksi suurella eeppisyydellä. Pakko myöntää, että olin kyllä kaveriporukassa yksin mielipiteeni kanssa, mutta kun Teris hahmona on niin överi, niin leffan olisi saanut olla vielä tuplaten överimpi.

Odotin kovasti Supermanin tekevän Batmanit, mutta toisaalta sekin realistisesti selviäisi vasta toisessa osassa. (Toisaalta itse ihastuin uusiin elokuviin heti Batman Begins:ssä) Toisaalta Teris taistelee kirjoissani joka tapauksessa häviävää taistelua, sillä hän on mielestäni maailmankaikkeuden tylsin supersankari, joka sopii lähinnä vanhoihin animaatioihin pelastamaan ihmisiä tulivuoren valuvalta laavalta.


Itse ilkimys 2 - "Despicable Me 2" (2013) - IMDB - a.k.a. Eeppisimmän pahiselokuvan jatko-osa

Ei tähän tarvitse sanoa juuri mitään. Toinen Itse ilkimys toimii kuin juna ja tarkoitan sellaista saksalaisella tehokkuudella toimivaa natsijunaa, joka kulkee aina täydellisessä aikataulussa enkä mitään VR:n bussia. Vaikka ensimmäisen leffan 'paha pahis Gru' on ihastuttavampi kuin jatko-osan 'paha hyvis Gru', niin pakko suositella kaikkia kokeilemaan näitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...