torstai 20. maaliskuuta 2014

Blogikirja M3.014.#4: Komentaja Kaljamaha palaa palvelukseen


1. Maalauskilpailu: 'Komentaja'

Porin Pelikaupan edellinen maalauskilpailu saatu päätökseensä myös jokin aikaa sitten ja yllätyksekseni nappasin kolmannen sijan. Kuten aikaisemmin mainitsin, niin en suoraan sanottuna uskonut saavani näin rauhallisella figulla riittävää vow-efektiä aikaan kansanäänestykseen, mutta kyllä sieltä siis sittenkin aika mukavasti saatiin haravoitua omaankin suuntaan. Oli miten oli olen itse äärimmäisen tyytyväinen tähän nappiin ja tällä samalla väriteemalla olisi tarkoitus maalata kasaan piskuinen Imperial Guard-porukka Kill Team-pelejä varten. Kyseinen projekti noin puolessa välissä meneillaan. Lunta tuli kokeiltua pelkästä kokeilemisen ilosta ja se oli kyllä aika piristävää. Voin vahvistaa internetistä löytyneen tutkimustuloksen, että ruokasooda on tähän touhuun täydellinen leivonta-aines.



Seuraava maalauskisakin jo julkistettu ja aika sotilaallisella teemalla jatketaan, mutta siihenkin on jo sopiva figu on valkattuna. Pitäisi vain maalit saada pintaan seuraavassa reilussa viikossa.



2. Karhumättö onnellisesti ohitse

Huh huh Karhumättö takana ja porukkamme voi olla suoritukseensa varsin tyytyväinen lopputuloksen ja palautteen perusteella. Palailen tähän aiheeseen paremmalla ajalla, kun olen saanut valokuvatkin ensin läpi kahlattua. Yli 300 nappasin turnauspäivän aikana ja vasta ekat sata ehtinyt läpi karsia. Porin figuseuran Facebookista löytyykin jo ensimmäisiä kuvia ihmeteltäväksi menosta ja armeijoista.

Talkoopäivä edellisenä iltana pöytiä kokoamassa
Turnauspäivä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...