torstai 27. maaliskuuta 2014

Ne kuuluisat sivuprojektit: DeathwatchYhtä ideaa olen tässä pohtinut ja valmistellut jo pitkään ja se on Deathwatch-porukan toteuttaminen. No kaikillahan kuuluu olla mariiniprojekti muutenkin, mutta itsehän en pysty tekemään moista ilman kunnon liitännäisyyksiä inkvisitioon. Deathwatch on siinä kohtaa hyvin ilmeinen ratkaisu. Olen jo pitkään kerännyt syrjään osan sieltä toisen täältä. Käynyt kaverien projektien kimppuun tyylillä: "Ai ostit Death Companyä...kaipaatko noita miekkoja." "Jaa Space Wolffien osista oot kokoamassa normimariineja...Voinko nyysiä nuo olkatoppaukset?" Hitaasti siis kartuttanut osia eri chaptereista, jotta Deathwatchini ei näyttäisi pelkästään siltä, että niille on maalattu eri värisiä olkapäitä. Haastavinta on tietysti ollut keräillä itse Deathwatchin olkasuojia, koska niitä tulee vain parissa mariiniboxissa ja niissäkin 1-2 kummassakin. Harmikseni sekin on periaatteessa tarkoitettu väärään olkapäähän, mutta eivät ne kovin huonolta näytä näinkään.

Muutaman testikappaleen olin väkertänyt jo aiemmin, mutta viime viikolla käynnistelin projektia sitten virallisemmin. Tähtäimessäni on ensin 750 pistettä kokoinen runko Deathwatchia, koska sitä kokoa on nyt harrastettu Porin Pelikaupan pikkuturnauksissa, joten täten pääsisin näitä sopivasti ulkoiluttamaan sinnekin. Myönnettäköön, että Kill-Team olisi tottakai vieläkin loogisempi aloitusaskel, mutta eiköhän se synny tässä sivussa. Lista hakee vielä lopullista muotoaan, mutta perusyksiköt ovat selviä, joten olen niistä aloitellut. Päälle kymmenisen mariinia alkaa olla jo valmiudessa ja kokosin muutaman maistiaisiksi kameran eteen.

Ultramarine, Imperial Fist(kunhan saa vielä repun jo olkasuojan), Black Templar, Blood Angel, Dark Angel
Jep se plasmamies on tripuutti kuuluisalle internet-serkulleen. Koska Deathwatchin chapter-tunnusten keräily on tosiaan tarpeettoman hankalaa suhteessa vaadittuun määrään, on tietysti tarpeen myös pohtia muita vaihtoehtoja. Tämä on tottakai varsin ilmeinen sellainen, mutta kaivoimpa varastoista esiin myös vanhan ystävämme instantmoldin ja tein pikaisen kokeilun jonkun vanhan mariinifigun olkaan. Oikein lupaava tulos hätäillyksi, joten tätä taktiikkaa tulee todennäköisesti käytettyä.

Nopea instantmold-testikappale
Maalauskilpailuun pitäisi taas työ pykätä ja pari muuta pientä projektia aikataulussa tiellä ennen tähän palaamista, mutta odotan kyllä innolla päästä maalaamaan ensimmäistä testinappia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...