keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Tilaustyö: Deathwing Terminators


Kuten viime viikon tiiseristä varmasti kävi ilmi niin touhusin Dark Angeleille vähän Deathwing-terminaattoreita. Viiden vasaramiehen lisäksi pieni conversio Lysanderista Belialiksi, jotta figua voisi käyttää normaalin korvikkeena, kun Belial päättää vaihtaa aseistustaan peliin. (Edelleen järkyttynyt moisesta mahdollisuudesta Special Characterilla) Dark Angelien omia osia ei nyt juuri ollut tarjolla tähän hommaan, joten ilmeen toteuttaminen jäi täysin maalauksen harteille. Ihan mukavastihan tuo onnistui ja tuli ensimmäistä kertaa maalailtua freehandilla chapter-tunnuksia.

2 kommenttia:

  1. Melko valkoisia Deathwing-termareita, tottunut siihen kermansävyiseen. Ei sillä, todella hyvän näköisiä, joskin kaipaisivat niitä ylitsepursuavia DA symboleita ympäri kehoansa, tai edes jonnekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osa valkoisuudesta menee valaistuksen piikkiin, sillä ehdin ottaa kuvat vasta paikanpäällä turnauksessa, johon nuo oli tilattu ja pelikaupan loisteputket ei ole se kaikista parhain valokuvausstudio. Mutta itseasiassa ne ovat kyllä ihan tarkoituksellakin GW:n nykyistä kermaa vaaleampia, koska sellaista tahdottiin, jotta sopisivat omistajan muuhun DW-settiin. Tuo on luonnossa ehkä enemmän sellaista 2-3 edikan kermaa kuin nykyistä :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...