keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Blogikirja M3.014.#5: Ainaista pallottelua

Punaiset kääpiöt vastaan siniset kääpiöt
1. Blood Bowl-liigan lohkovaihe ohi

Viimein oman lohkoni pelit ovat paketissa. Viimeisenä kohtasin siis toisen kääpiöjoukkueen ja ottelu oli juuri niin tuskallinen ja epäyllätyksekäs, kuin odottaa saattoi. Maalit 2-2 ja loukkaantumiset 0-0. Tämän johdosta itselleni lohkon kolmas sija ja ei muuta kuin muita lohkoja odottelemaan, että selviää mitä on pudotuspeleissä vastassa.

2. Morg' N'Thorg

Kaveri voitti edellisestä Blood Bowl-liigasta mm. tähtipelaajista kuuluisimman ja koska olen maalannut molemmat hänen joukkueensa, niin tämäkin päätyi pöydälleni. Edistyminen on ollut hieman hidasta, koska tällä ei ole ollut mikään kiire (ei ihan missä tahansa pelissä pääsisi kuitenkaan pelikentälle), joten se on vähän aina kärsinyt muiden aikataulutusten tieltä. Aika hyvin kuitenkin värejä jo kohdillaan ja täytyisi viimeistelytyöt saattaa alta pois.


3. Templaroituja terminaattoreita

Toinen kaveri taas kaipaili pikaconversiota Dark Vengeancen terminaattoreista Black Templareiksi, joten näytin termuille vähän sivuleikkureita. Kuva kertoo kaiken oleellisen.

4. Karhumätön loput kuvat

Oli viime viikolla vihdoinkin aikaa kahlata läpi loput Karhumätön valokuvat ja ne on nyt lisätty edellisten jatkoksi figuseuran albumiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...