torstai 17. huhtikuuta 2014

Blogikirja M3.014.#7: Nelkytkoota vaan

Aamupalacroisantit piirittävät haamuritaria
Nyt meni kyllä viime viikon vapaa-ajat nelkytkoon ympärillä pyörien. Tehnyt listoja toisensa perään, maalannut listaa sen viimein valittuani, testipelejä, paniikkia, itse turnaus siellä seassa ja siinä ne ylimääräiset ajat aikalailla olivatkin.


1. Pieni turnaus tuli pieni turnaus meni

Kuten viime viikolla mainitsin, niin viikonloppuna pidettiin Porin Pelikaupalla pieni 750 pisteen 40k-turnaus, johon itsekin hyppäsin mukaan. Listani heitinkin näkyviin jo aiemmin. Varsin suoraviivaisen julmasta listastani huolimatta en kuitenkaan päässyt palkintosijoille. En voi sanoa paritustenkaan olleen puolellani, mutta lopulta ensimmäiset pelit vain ratkesivat pariin kriittiseen noppaan tuoden minulle täpärät 0-1 tappiot ja kärki katosi hyppysistäni. Viimeisestä pelistä sentään edes keräsin täydet pisteet lohduksi. Omasta ydinporukasta oli vain tuo velipoika paikalla, joten oltiin toiveikkaita, että kerrankin ei ainakaan heti osuta toisiamme vastaan.

Eli tämän johdosta luonnollisesti heti ensimmäinen peli Kardinaalia vastaan. Velipojan örkit kuolivat kyllä laumoittain, mutta jos pari viimeistä gretchiniä ei suostu murtumaan ja juoksemaan pöydältä, niin minkäs teet, kun vastustajakaan ei virhettä tee ja peli päättyy sopivasti viidenteen vuoroon harmikseni. Toisessa pelissä sain vastaani Necroneita jälleen raivostuttavan tasaisen pelin tuoksinassa. Lopulliseksi ratkaisijaksi pomppaa Necronien Lordi, joka ei vain suostu pysymään kuolleena parista taposta huolimatta eväten näin voittoni. Viimeisessä pelissä pöydän toisella puolella lauma Tyranideja ja vihdoin sentään edes pelaaja, jota en ole ennen kohdannut. Dakka riitti eipä siihen oikein muuta lisättävää.


2. Pakollinen armeijakuva

Itseltä jäi kameran kanssa huitominen pelipäivänä ihan muutamaan otokseen, mutta onneksi Kardinaali oli napannut ruokatauolla kuvia armeijoista, niin sain tämän näppäyksen kokonaisuudestani sentään. Ihan tyhjin käsin ei turneelta täytynyt sentään lähteä, sillä nappasin näillä edes parhaan armeijan palkinnon. Ilmeisesti aika täpärästi tosin, sillä jos kahdeksasta osallistujasta tietää ääniä jakautuneen ainakin kolmelle, niin ei hirveän isoja eroja äänimäärissä tainnut olla. Wraithknightiniini tulen panostamaan vielä paljon työtunteja, mutta ehdein saamaan sen kohtalaiseen pelipöytäkuosiin kuitenkin tätä varten. Täytyy napata siitä erikseen kuvia blogiin jossain välissä.


3. Tau Incoming! #2

Kuvassa näkyvä "lista" Tauta pitäisi tulevina viikkoina siis toteuttaa kaverille eli huhu piti paikkansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...