keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Blogikirja M3.014.#6: Pelejä kaikenlaisia

Tottakai tämä liittyy päivän aiheisiin kehtaatkin epäillä

1. Akateeminen yöpeliradio

No viikonloppu ainakin oli pelien täyttämä alkaen jo perjantaiyöstää, kun tuli maalaillessa kuunneltua akateemista yöpeliradiota. Ihan jännä kokemus ja toivottavasti tälläistä saataisiin tulevaisuudessa lisääkin. Hetkittäisestä myötähäpeästä huolimatta.

Pohdinta on ankaraa

2. International Tabletop Day

Lauantaina sitä todella vasta sitten tottakai pelattiinkin. Istuttiin alas oman pienen vakavampien pelien ydinporukan kanssa ja pelattiin koko päivä. Ei kai sitä sen virallisempaa tapahtumaa tarvitakaan ja päivämäärä oli tekosyistä parhaimpia. Pöydällä pyörähti päivän aikana Mansions of Madness, Guillotine, BANG! ja Resistance. Tuntui takkiin tulevan kaikissa paitsi Resistancessa, mikä on toki hälyttävää sinäänsä. Todella mukava päivä joka tapauksessa. Siitä onkin vierähtänyt ihan liikaa aikaa, kun viimeksi saanut vain rentoutua lautapelien parissa ja pitää hauskaa.


Porukan lähdettyä katselin vielä tosiaan live streamiä amerikoista, kun International Tabletop Day sellaistakin tarjoili. Sielläkin niitä nörttejä pelaili, tosin paikalla oli niin suuri määrä näyttelijöitä, että saattaahan kyseessä olla pelkkä salaliitto. Oli siellä joitain hämäriä itselle uusia tuttavuuksia pelattavien joukossa, mutta ehkä isoin nappaus striimista oli, että Tabletop-sarja saa kolmannen kautensa. Hieno uutinen ja tähän aiheeseen tulen vielä varmasti palaamaan. Tähän myös liittyy postauksen tyttönen, sillä keskustelusta bongasin myös maininnan, että Wheaton on törmännyt Karen Gillaniin ja pyytänyt tätä vieraaksi ohjelmaan ensi kaudelle. Neito tunnettaneen parhaiten Doctor Whon Amy Pondina, mutta näyttävästi pian myös Guardians of The Galaxystä.

Oli aiemmin päivällä muuten myös jotain outoa höpinää pelikurssin vetämisestä yliopistolla ensi vuonna, mutta minä nyt kuulen aina ihan hirveästi ylimääräisiä ääniä.


3. Ihan vaan random nelkkarifiilistely

Sunnuntaina pelattiin poikain kanssa vähän pikkupelejä viikonloppuna verryttelynä. Ei kai siinä sen kummempaa siitä on vain aikaa kun itse ihan rehellisesti tavallisen pelin 40k:ta saanut pelattua.

4. Pieni turnaus tuloillaan

Ensi lauantaina olisi taas pieni kahdeksan hengen ja 750 pisteen turnaus Porin Pelikaupalla. Viimeksi en koulukiireiden takia osallistunut, joten nyt kirmasin sitten jonoon ensimmäisten joukossa. Ei tässä aika tahdo kunnolla riittää valmisteluihin tälläkään kertaa, mutta maalatulla armeijalla pelaan joka tapauksessa siitä en anna periksi. Deathwatch ei nyt taida ainakaan ehtiä parissa päivässä valmiiksi, joten luvassa lienee tuttuun tapaan Eldar, vaikka siinäkin toki maalailtavaa vielä.

5. Tau Incoming!

Allekirjoittaneen pitäisi kuulemma tuon turnauksen jälkeen maalata listallinen Tauta. Sitä siis vissiin luvassa.

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...