maanantai 20. lokakuuta 2014

Maanantai: The Fifth Element Soundtrack - Raita 26


Lauantaina tuli päivän 40K:n ja X-Wingin päätteeksi ihan vahingossa istahdettua television ääreen juuri, kun The Fifth Element alkoi. Kamppailin hetken ongelman kanssa, jota luulin hankalaksi; Katsoisinko elementtiä vai laittaisinko vain Netflixin päälle, kuten aina. Muutaman minuutin fiftaria tuijotettuani totesin, että ongelmassa ei ole mitään hankalaa, sillä tämä leffa on edelleen sulaa kultaa ja on pyhäinhäväistys edes harkita kanavan vaihtamista. Nyt viikon alkajaisiksi nostalgiahuuruissani päätin kaivaa youtubesta esiin erään biisin, jota olen tuolloin aikanaan 90-luvulla kuunnellut useampia kertoja, kuin on terveellistä myöntää. Tätä ei tehdä teidän iloksenne ja en aio edes pyytää anteeksi. Aknot! Wot!!!

2 kommenttia:

  1. On kyllä hyvä leffa... Eikä harmita, että olen nähnyt sen kymmeniä kertoja, kuten nyt taas. Ekan kerran tuli jopa katsottua elokuvateatterissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen aikanaan leffateatterikokemuksen tästä missannut, joka on todella sääli. Kaveri onneksi osti tämän heti VHS-muodossa ja sitä kasettia tulikin sitten kulutettua puhki heti kun sain lainaksi.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...