tiistai 21. lokakuuta 2014

Star Wars Crossed Lovers - Chapter 1

Tästä kaaoksesta ei uskoisi kuinka onnistunut taktinen manööveri on meneillään

Porin Pelikaupalla aloitettiin X-Wing Miniatures Game-liiga ja eksyin siihen tietysti mukaan. Liigamuotoinen X-Wing ei tunnu kovin jännittävältä Blood Bowliin verrattuna, mutta se on vähän kuin turnaus todella väljällä aikatailulla, joten menkööt. Liigassa pelataan ensin lohkovaihe, jonka jälkeen alkavat pudotuspelit. Näiden kahden vaiheen välissä on lupa vaihtaa listaa, jos siltä tuntuu. Hirveän työn ja tuskan takana listan synnyttäminen tällä kertaa olikin, mutta olen lopputulokseen vaihteeksi niin tyytyväinen, että jaanpa teokseni teillekin. Teknisemmillä tiedoilla varustettuna lista löytyy tästä.

====================================
Star Wars Crossed Lovers - Chapter 1
====================================

Nera Dantels (32)
B-Wing (26)
Enhanced Scopes (1)
Flechette Torpedoes (2)
Flechette Torpedoes (2)
Deadeye (1)

Biggs Darklighter (25)

Roark Garnet (26)
HWK-290 (19)
Ion Cannon Turret (5)
Jan Ors (2)

Green Squadron Pilot (17)
A-Wing (19)
Chardaan Refit (-2)

Yhteensä: 100 pistettä.

Lista alkoi vihdoin kursiutua muotoonsa hieman yllättävää kautta, kun satuin Wookiepediasta lukemaan, että Neralla ja Biggsillä oli suhde jälkimmäisen väistämättömään poismenoon saakka ja nyt tämä synkkä draama tulee siis toistumaan pelistä toiseen. Ei ettäkö tämä olisi kovin oleellista, mutta ajattelin vain selittää listan epämääräistä nimeä.

Peliteknisyyden kautta tarkasteltuna listan taas on tarkoitus rangaista vastustajia, jotka luottavat Phantomiin. Ei etteikö lista purisi aika kivasti muihinkin kohteisiin, mutta Phantomit ovat vain sen verran rasittavia aluksia, että sitä varten on tungettava ylimääräistä ässää hihaan. Tässä sen muodostaa 360 astettava PS12:sta laukaistavat Flechettet, joiden aiheuttama stressi estää Phantomia hyödyntämästä Advanced Cloakin Devicea ja näin ollen jää hetkeksi helpommaksi kohteeksi, jona aikana se saadaan toivottavasti nuijittua hengiltä. Biggs auttaa siis Neraa ja Roarkkia pysymään riittävän kauan hengissä ja Jan Ors pyrkii pidentämään Biggsin elinikää. Perinteinen täytealukseni Headhunter on korvattu tällä kertaa A-Wingilla, joka on hieman jännittävämpi vaihtoehto.

Tärkein pointti on tosin tottakai se, että tätä listaa on yksinkertaisesti ollut hauska pelata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...