torstai 23. lokakuuta 2014

Tabletop: Star Wars X-Wing Miniatures Game


Lyödäänpä kolme kärpästä yhdellä youtube-videolla. Ensinnäkin hehkutan Tabletop-sarjaa, jonka kolmannen kauden pitäisi pyörähtää käyntiin joskus nyt syksyllä eli toivottavasti aika piankin. Toisekseen ja kolmannekseen tarjoan hienosti aloitteleville X-Wing -materiaalia ilman, että minun tarvitsee itse tehdä juuri mitään. Score! Ei vaan minulla on kyllä kokonainen useamman postauksen artikkelisarja pelistä tuolla työn alla, joten en ole täysin laiskotellut minäkään.

Tabletop on Geek and Sundry-verkon sarja, jossa kaikessa yksinkertaisuudessaan "Wil Wheaton plays board games. And loses" ja se todellakin on niin yksinkertaista. En tiedä onko se suorastaan väärin, mutta tämä sarja on sanellut kenties suurimmalta osalta lautapelikiinnostuksiani sanotaanko vaikka viimeisen puolentoista vuoden sisään. Se on vain yllättävän toimivaa, kun pääset tuijottamaan lautapeliä toiminnassa ja kuulemaan hitusen säännöistäkin, niin itselle ainakin herää joka toisessa jaksossa fiilis, että tuota on päästävä kokeilemaan itsekin! Suosittelen tutustumaan viimeistään...nyt heti.

Kaivoin tämän jakson X-Wingistä nyt esiin, sillä tässäkin tapauksessa se aiheutti vakavan halun päästä kokeilemaan peliä ja jos minulla sattuisi olemaan kuva laivastostani, niin liittäisin sen tähän puhumaan puolestani, mutta eipä ole, joten uskokaa pois nyt vain. Jakso sopii nimenomaan henkilöille, jotka eivät ole vielä peliin tutustuneet tai ovat juuri ja juuri ylittäneet kynnyksen aloittaakseen. Kokeneempi pelaaja bongaa pari sääntövirhettä, mutta se ei saisi häntäkään estää nauttimasta ainakin runsaasta nörttihuumorista.Ja videon kaikki osallistujathan kuuluu tunnistaa. Wil Wheaton ja Seth Green nyt vähintään, mutta jolleivat loput naama tunnu tutuilta, niin sitten kuuluu hävetä ja tunnustaa, että ei ole käynyt blogissani tarpeeksi maanantaisin. Häikäilemätön ja syyllistävä itsensä mainostaminen. Minulla on selvästi reilu päivä menossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...