keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Blogikirja M3.015.#1: Furinjin sininen kausi


Tarvitsen tuuraajan, sihteerin, hovimestarin, lottovoiton, haamublogikirjoittajan, hermoloman tai lääkityksen. En ole kohtuuton yksikin riittää. Ei vaan olen minä opiskelun lisäksi ehtinyt tänä vuonna jo paljon harrastaakin. Ihan ihailtavan runsaasti suorastaan. Ihan kokonaan eri asia sitten onkin, että millä virralla siitä viikonlopun peli-illasta sitten vielä blogiin jaksaisi kirjoittaa milloin minkäkin tutkielman, raportin, ohjelmointitehtävän tai muun hurlumheigeneroidun deadlinen jälkeen. Ah siinäpä se kysymys, että josko jotenkin sen aktiivisuuden saisi myös blogiaktiivisuudeksi jossain välissä. Noh niin tai näin.. Olen viime aikoina maalaillut erityisesti sinistä!

Joulupukki toi muuten uuden kameran. Jossain vaiheessa opin tällä varmasti vielä kuvaamaan figujakin tämän asetusmäärän kanssa... Oikeesti nyt yksi ADHDV-assistentti edes, jos ei sitä lottovoittoa?


1. Tilaustyö: Infinity -aloitusboxi

Infinityn nappulat on ihan hirveitä. Kauniita ja pikkutarkkoja eli stressaavia maalata! Mutta menin niitä ottamaan maalattavakseni ja uusi aloitusboxi pitäisi tietysti ensin saattaa väreihin. Tässä pikainen näyte sinistä PanOceaniaa.


2. Astra Militarum Imperial Guard Command Group

Menin sitten ja aloitin joskus jo mainitsemani Retro Militarum projektin. Noin vuosi sitten maalamani Komentaja Kaljamaha sai seurakseen lisää sinisiä asuja, joita olikin aika helppo sutia Infinity napin sadannen washikerroksen kuivumista odotellessa.


3. Dead of Winter & Sheriff of Nottingham (a.k.a. Damn you Wil Wheaton)

Olen paasannut Tabletop-sarjasta useamman kerran ennenkin. Nyt se mokoma iski pari täysosumaa peräkkäisissä jaksoissa ja pakkohan se oli päästä itse testaamaan onko kama yhtä hyvää, kuin miltä se näyttää. On ehkä hieman aikaista sanoa, mutta nämä kaksi saattavat olla uudet lautapelisuosikkini ja rytinällä. Dead of Winter pääpelinä ja Sheriff of Nottingham välipalapelinä. Näihin kahteen palaan perusteellisemmin myöhemmin, jos suinkin aikaa löydän. Siihen saakka saatte tyytyä Tabletopin jaksoihin, joiden vuoksi täällä jo muutama henkilö on juossut kauppaan.

Tabletop: Sheriff of Nottingham
Tabletop: Dead of Winter


4. Dungeons & Dragons 5th edition

Heitin ensimmäistä kertaa noppaa vuosiin.


5. Luminyrkki 

Parisen kuukautta tullut organisoitua ei-videopeliohjelmaa ensi viikonloppuna Porissa pyörähtävään Luminyrkki-tapahtumaan. Alunperin ei pitänyt järkätä kuin hieman figuohjelmaa, mutta kun tilaa yllättäin vapautui, niin porukan käsissä olikin kahden miniatyyriturnauksen sijasta kokonaisen alatapahtuman langat. Noh sujuu se näinkin ja kuka mitään varoaikoja on ennenkään tarvinnut. Onneksi paikallisissa figuttajissa on aika hyvä ydintiimi olemassa.

2 kommenttia:

 1. Helvetin makee startti Imperial Guard -armeijalle! Vanha kaartirauta on varmaan makeinta Citadelin linjastossa kautta aikain ja erinomainen keräilykohde. Armeijalistan vaatimat Infantry Platoonit on kyllä aina aikamoinen maalaushaaste, mutta ne on kyllä tosi vaikuttavia kokonaisuuksia valmistuttuaan. Tsemppiä projektiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ja olen ehdottomasti samaa mieltä kaikesta! Platoonat ovat tosiaan selkeä haaste ja ajattelin tätä maalattavien määrän aiheuttamaa järkytystä vähän pehmentää sillä varmasti monien muidenkin käyttämällä kikalla, että ensimmäiseen listaan maalataan pari ryhmää "veteraaneja" jotka sitten myöhemmin törkätään takaisin normijalkaväkeen, kun listakoko kasvaa.

   Infantry Platoonien rungon olisi tarkoitus muodostua mordialaisista, mutta heitän sekaan varmaan ihan vanhojen figujen ilosta myös jonkun sekalaisen platoonan, jossa on ryhmiä cadiasta, valhallasta ja mitä nyt satunkin käsiin saamaan.

   Pari ryhmää mordiaa tuolla pöydän nurkalla siis odottaa, että saan pari tilausprojektia pois alta, mutta suurin haaste onkin osata lopettaa niiden maalaaminen ajoissa. Commandinkin hepuista tuli tavallaan vähän tarpeettoman tarkkoja, jos meinaa loppuun palamista vältellä sitten varsinaisia massoja sutiessa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...