tiistai 31. maaliskuuta 2015

Eldar Codex uusiksi kesäksi?


Eikös se ollut vasta eilen, kun lueskelin huhuja edellisestä uudesta Eldar Codexista ja nyt taas? Näin ne huhut kuitenkin väittävät, että jo seuraavaksi heti marssilaisten mekaanikkojemme jälkeen tulisi avaruussuippokorville jälleen uutta codexia. Minen ole malttanut opiskelijabudjetillani hankkia vielä edes harlekiinien kirjaa, kun en kuitenkaan niillä tulisi pelanneeksi vielä pitkään aikaan. Mutta mitäs nämä huhut nyt sitten oikeastaan sanovat:

Faeitin tuorein yhteenveto

Normaalisti, jos huhuttaisiin jotain tälläistä tulevaksi näin nopeasti ja näin vähillä ja lyhyelle aikavälille osuvilla huhunpalasilla, niin en uskoisi ollenkaan, mutta on tässä kieltämättä muutama muukin muuttuja. Ensinnäkin, kuten olemme viime aikoina huomanneet, niin Games Workshop poikkeaa vanhoista kaavoistaan jatkuvasti, joten tavallaan kaikki tuntuu nykyään olevan sinäällään mahdollista. Toisekseen kyseessä on Eldar, jolla on tavallaan hihassaan jo useiden vuosien ajalta hyvin realistisia huhuja, jotka eivät ole kuitenkaan toteutuneet ja ensimmäinen kuva uudesta Jetbikestähän nähtiin jo puoli harrastajasukupolvea sitten. Näillä perusteilla voisin siis uskoa, että on ainakin teoriassa mahdollista, että olisi suhteellisen piankin uudet eldaarit käsissä. Ei vaadi paljoa, että copy-pasteavat vanhan kirjan setit nykyiseen 'moderniin' codex-formaattiin ja julkaisevat vielä vaikka pari aikaisemmin jemmattua figua siinä sivussa. Kuten vaikka ne jetbiket. Vihdoin.

Ei siis ihan mahdotonta, vaikka ollaankin vielä kaukana varmuudesta. Itse uskon suosiolla huhuihin vasta siinä vaiheessa, kun näen ensimmäisen vuotaneen kuvan omin silmin. Okei jetbikejen kohdalla tämä taktiikka kostautui pahasti. Niin ja olenko jo maininnut jetbiket? En ole katkera. Noh kuitenkin pitää joka tapauksessa muistaa myös se mahdollisuus, että vaikka sieltä todella tulisikin kirja nimeltä "Craftworld Eldar" tms, niin se voi hyvin paljastua jonkinlaiseksi lisäkirjaksi varsinaisen uuden codexin sijasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...