torstai 16. helmikuuta 2012

Inkvisiittorin kyydissä


Esitelläänpä sitä vanhinta, hitainta ja rakkainta sivuprojektia hitunen tänään, niin saadaan samalla jotain asiaakin tälle viikolle blogiin. Mennyt pari viikkoa vähän huitomalla ja suurin tapahtuma figupelirintamalla oli varmaan se, että pääsin kohtaamaan ensimmäistä kertaa uudet Necronit. Mukava ja tasainen ensikohtaaminen. Pääsin nipin napin voitolle ulkoiluttaessani testausvaiheessa olevaa harlekiinikokoonpanoani, mutta ei siitä nyt enempää, sillä tänään aiheena ovat inkvisition kätyrit.

Pari testinappia Warrior Acolyteiksi tein tuossa aiemmin ja taustalla myös rakenteilla oleva Rhino. Suoraan sanottuna en oikeastaan tiedä mihin olen acolyteillä pyrkimässä pelillisesti, joten tarvittavan aseistuksen määrä ja laatu on vielä hakusessa. Muutaman sotilaan "kitbashailin" kuitenkin. Käytössä oli  sekaisin Empire Flagellanttien, Cadianin ja Catachanin osia ja molempiin tuotoksiin olen kyllä aivan tyytyväinen. Kyykyssä oleva herra on saanut inspiraationsa Necromunda 8th Regimentistä. Ase on normaali boltter, johon on pultattu vielä kiinni vanhaa mallia oleva bolt-pistol ja tästä syntyvää yhdistelmää olisi varmaan tarkoitus peluuttaa Storm Boltterina.

3 kommenttia:

 1. Haa sielläkin on inkvisiittoriprojekti, mainiota! Tuo flagellant päinen hemmo flamerilla on magee, ja toinen jämerä. Kiinnostavaa nähdä ne maalit päällä!

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Posingit on hyvät ja aseet cooleja. Maalia pintaan vaan...

  VastaaPoista
 3. Kiitokset kommenteista molemmille! Pieniä tulikivenkatkuisia projekteja olen pyöritellyt jo demonihuntteri codexista saakka. Ovat vain uudet Henchmen ryhmät niin erilaisia, että pitää kehitellä hieman erilaisia solttuja vanhojen IG-joukkueiden tilalle.

  Teen tätä sivuprojektia hieman aina fiiliksen mukaan, joten en osaa vielä tehdä mitään lupauksia maalauksen ajankohdan suhteen :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...