torstai 2. helmikuuta 2012

Työprojekti: Tervigon osa 10


Tasaisesti olen Tervigonia nyt hionut aina hieman eteenpäin ja aletaan pääsemään sellaiseen vaiheeseen, että olisi jotain näytettävääkin. Osasten sovitteluun on kulunut kauheasti aikaa ja energiaa, mutta nyt se pahin "tuosta hieman pois, paikoilleen sovitus, tuosta vielä hieman pois, sovitus"-vaihe alkaa olla ohi. Viskotaas kuvia.

Räjäytin takaraivon pois ja sculptasin siitä pienemmän. Päälaki jää panssarin alle, joten en siistinyt tuon enempää.

Pää paikoillaan ja kauluriksi Mawlocin leuan sisäpinta. Älä kysy se istui tarkoitukseensa niin hyvin.
Profiili
Otuksen eturuumiin kokoaminen on nyt valmis, mutta greenstuffille on toki vielä paljon töitä. Rintakehän stuffailin jo suurinpiirtein kuosiinsa. Sallin itselleni sen suhteen varsin paljon vapauksia (laiskottelua), koska osa jää otuksen alle, joten siitä näkyvät vain reunat. Pelkkä vaikutelma "kylkiluiden" jatkumisesta siis riittää.


Puoliskot kuroutumassa toisiaan kohti
Nyt pitäisi psyykata itsensä sculptailemaan taas noita hieman näkyvämpiä osia. Noh eiköhän tämä projekti saada joka tapauksessa tänä vuonna sentään vihdoin valmiiksi. ;)

2 kommenttia:

  1. Tämä näyttää päivitys päivitykseltä aina vain massiivisemmalta.

    VastaaPoista
  2. No se on hyvä merkki :D Paljoa ei isommaksi enää valitettavasti päästä, mutta tietysti kun munat ripotellaan vyötärölle, niin otuksen pitäisi näyttää entistä paksummalta jälleen.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...