torstai 22. toukokuuta 2014

Blogikirja M3.014.#9: Blood Bowlin pudotuspelit ohi

Black Scorpionin rottajoukkue on tyylikäs ja rotat suorastaan jättimäisiä kääpiöideni rinnalla
1. Blood Bowl-liigan pudotuspeleistä selvitty

Alkuviikosta kohtasin siis liigamme kolmesta skaven-joukkueesta pelottavimman ja kävimme ratkaisemaan kumpi lähtee kesälomalle ja kumpi jatkaa semifinaaleihin. Sain onnekseni aloituksen itselleni, mutta epäonnekseni rotat kiskoivat Kick-Off-taulusta Blitzin, joten pelini alkoi parin ensimmäisen rotan jo juostessa kohti palloa. Runnerini ehti kuitenkin palloon kiinni ensimmäisenä ja sai juostua sen pian myös muiden pelaajien suojattavaksi. Kuvio ei yllätä: kääpiöt kiskovat palloa eteenpäin häkin suojissa ja rotat raapivat häkkiä kaikkialla ympärillä. Jokainen vuoro voisi heittää pelin mihin tahansa, mutta etu pysyy kääpiöillä. Tein toiseksi viimeisellä vuorolla ikävän virheen, jonka seurauksena palloa ei saatu paria kaivattua ruutua eteenpäin. No hätäkös tässä, kun Go For It on keksitty ja Re-rollejakin yksi jäljellä. Viimeisellä vuorolla pallonkantaja ulos häkistä kohti maaliviivaa. Ensimmäinen GFI onnistuu, mutta... jep kahdesti nopasta ykkönen ja Runner kompastuu jalkoihinsa maaliviivalla. Ensimmäinen puoliaika 0-0.

Varamiesten ansiosta rotat ovat vain kolme pelaajaa tappiolla ja niiden nopeus riittäisi silti tekemään pelistä hankalaa. Saan hyvän paineen rottien päähän, joten siimahännät lähtevät pelaamaan palloa hieman liiankin hyvästä asetelmasta, sillä pari helppoa noppaa ja olisin tappiolla... Paitsi, että nyt oli rottien vuoro tuijotella paria ykköstä perätysten nopasta ja pallon pyöriessä heittäjän jalkoihin joukko kääpiöitä säntäsi päälle ja ensimmäisen puoliajan tilanne palasi taas. Rotat pistivät täysillä kampoihin, mutta kääpiöiden nyrkit olivat alkaneet harventaa väkeä jo sen verran pahasti, että se oli vuoro vuorolta hankalampaa ja lopulta pääsin iskemään 1-0 lukemat, johon peli päättyi.

Etenin siis tämän voiton myötä liigan semifinaaleihin ja nyt odottelen toisen pudotuspelin tulosta, että onko vastaani saapuva joukkue malliltaan High Elf vai Khemri. Parhaassa tapauksessa ehkä jo ensi viikolla taistellaan tiestä mitalipeleistä kirkkaimpaan.2. Testinappi: Deathwatch Scout?

Scionien varustuksia aikansa tuijoteltuaan on herännyt ajatus, että saisiko niistä sopivat scoutit Deathwatch-projektiini. Scoutit kun eivät sinäällään sovi kuvaan, mutta ehkä ne voisivat esittää jotain paikallisia kätyreitä tms. Ei ole aika oikein taas riittänyt kaikkeen, mutta ensimmäisellä figulla hieman kokeiluja tein eli lähinnä muokkasin poikien hotshot-lasgunista sniperia ihan vaan pidentämällä piippua. Pää taas on peräisin Puolasta eli Puppets Warin valikoimasta. Nappasin kuvan niin tuoreeltaan, että piippu oli hieman notkahtanut liimauksestaan ja näyttää siksi vähän kierolta, mutta tätä se on joskus 'live-lähetyksissä'. Nimim. en jaksanut lähteä ottamaan uutta kuvaa sen takia. Pohdinta jatkuu vielä, mutta tykkään kyllä ilmeestä. Hieman liian ilmeinen Scion se on edelleen, mikä vähän vielä hiertää. Alunperin suunnittelin tekeväni enemmän mariiniscouteille tyypilliset tylsät olkatoppaukset, mutta alkoi tuntui tuhlaukselta peittää tyylikkäämmät niiden tieltä. Katsotaan nyt mihin vielä päädyn, kun projekti etenee.3. Tilaustyö: Maastotrilogia

Kyllä näitä nyt pukkaa. Kolme laatikollista maastoja sain tehtäväksi tällä kertaa. En normaalisti viitsi ottaa useaa työtä kerralla, mutta ajattelin, että maastot saisi lomitettua jotenkin kivasti Tau-projektin rinnalla(, joka on muutenkin pian loppusuoralla). Pari rauniota ja myynnistä poistunut Battlescape siis kohteena. 'Huhujen' mukaan nämä kaikki saavatkin omat säännöt uudessa edikassa.4. WH40K:n 7. edikan kimppuun pian tuoreeltaan

Eiköhän tämä ole jo kuulunut paksuimmankin kiven alle, että Warhammer 40.000 saa 7. laitoksensa 24.5. Omalla porukalla olisi tarkoitus korkata uudet säännöt heti tuoreeltaan lauantaina ensimmäisten pelien merkeissä, joten katsotaan sitten toivottavasti fiiliksiä heti pian sen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...