keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Tilaustyö: Tau Incoming! #3


No niin 750 pisteen suittilista pitäisi tosiaan saattaa kaverille kasaan ja figut on nyt koottu, conversiot tehty ja väriteemalle testinappikin maalattuna, jonka näette yllä. Vihreä/sinivihreä teema siis kyseessä. Siistin tuota vielä myöhemmin ja lisään varmaan jotain merkintöjä freehandina, mutta väriteema istuu suittiin ihan kivasti. Jos se vaikuttaa tutulta, niin idea on lähtöisin Taun Codexista löytyvästä vihreästä suitista ja sitä hieman muunneltu. Armeijan basetuksen hoitaa GW:n Agrellan Earth somistettuna Army Painterin tufteilla. Yksinkertainen resepti, joka sopii varsinkin tummiin väriteemoihin. Suittien baset sen verran isoja, että kaipaisi ehkä muutamia kiviä vielä tms.


Testinappi saa kaverikseen pari Marker Dronea ja sellaisethan piti tietysti tavallisista pyssykiekoista kehitellä. Löysin aivan naurettavan yksinkertaisen ohjeen, jonka hyödyntämättä jättäminen olisi ollut turhaa kikkailua. Lisäsin droneen vain ylimääräisen antennin ja siinä se.


Tavallisista suiteista piti saada aikaan myös komentaja, niin armeija pysyy mukavammin budjetissa ja mikäs tässä convertoidessa, kun pari Riptideä tarjoilee ylimääräisiä osiaan. Finnfoamista lohkare alle ja riptiden pää tekevät jo paljon ja kuorrutetaan vielä reilulla annoksella tekniikkaa ja antenneja.


Armeijan lautasmallin perunat eli ryhmällinen suitteja rivissä. Ei ihmeempää mainittavaa paitsi aseet luonnollisesti magnetisoitu tulevaisuutta ajatellen.


Ja tottakai ne isot vonkaleet eli kaksi kappaletta Riptideja. Magneetit toki näidenkin pippurimyllyissä.

2 kommenttia:

 1. Komeaa settiä. Etenkin tuo base on yksinkertaisuudessaan mainio. Resepti jota tulen itsekin käyttämään jatkossa.

  -Tatu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimii erityisen hyvin tavallisen jalkaväen kokoisissa baseissa ja Agrellan on muutaman kokeilun jälkeen aika helppo käyttää haluamallaan tavalla. Muutenkin tämä Technical-maalien sarja on ollut hienoimpia asioita GW:ltä aikoihin. Helpottavat ja parantavat varsinkin pöytäpelinappien elävöittämistä valtavasti.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...