sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Huhu: Ulthwé Strike Force Supplement

Voisiko se olla?
Vietin viikonlopun mökillä isäukon syntymäpäivien merkeissä, joten olen ollut osittain irrallaan netissä ja järkytykseni oli aikamoinen selaillessani viime päivien otsikoita, kun TÄMÄ osui silmiini.

Vuosia Ulthwén joukoissa kulkeneelle tälläinen huhu on toiveiden täyttymys ja aloinkin välittömästi piirrellä riimuja seinille esittääkseni rukouksia kaikille mahdollisille tasoille, että tämän huhun sallittaisiin olevan totta. No niin lapset antakaas, kun setä kertoo. Kauan kauan sitten Games Workshopilla pyöri kampanja nimeltä Eye of Terror ja se toi mukanaan myös muutamia uusia versioita sen ajan armeijakokonaisuuksista. Yksi näistä oli Ulthwé Strike Force, joka on siis ikäänkuin kaaosta selkäänpuukottamiseen erikoistuneen joukkion kaaosta selkäänpuukottamisen erikoisjoukkio, jonka perustivat viikatamies ja teräsmiesnoita. Eye of Terror oli siis vähän kuin kampanjakirja, johon on sullottu mukaan myös pari supplementtia paitsi, että se oli oikeasti hieno kampanja toisin kuin nykyiset. (Nostalgista palturia.) Ummm enivei tämän huhun mukaan siis tuo joukkio olisi tekemässä paluuta ja se olisi tottakai mahtavaa, jos pääsisin taas fiilistelemään kikkailua, jota olen pelannut joskus nelisen edikkaa sitten.

Pitää kuitenkin aina muistaa, että kyseessä on joka tapauksessa pelkkä huhu. Vaikka kovasti tätä toivonkin, pelkään sen kuitenkin saattavan pysyä pelkkänä huhuna, sillä se herättää hieman liikaa vääränlaisia kysymysmerkkejä. Iyanden sai oman kirjan, mutta Ulthwé saa vain siivun historiaansa? Mitä kirja edes sisältäisi? Samaa kuin pääkirjassa, mutta kielletään käyttämästä tankkeja ja annetaan Dark Eldarilta portaali? Huhun mukaan myös Warlockit saisivat tämän mukana oman muoviboxin. Figuja Supplementin mukana? Todellako? Voihan se tarkoittaa, että ne ovat kaksi erillistä julkaisua, jotka vain sattuivat vuotamaan samaan aikaan. Huhun palaset ovat tavallaan erillään uskottavat, mutta yhdessä muodostavat epäilyttävän ruusuista kuvaa ja kuten kaikki ovat varmasti oppineet, niin valitettavan monet "vuotaneet" huhut ovat vain jonkun toiveajattelua, joka on lähtenyt kiertämään "uutisena." Toivottavasti kuulemma aiheesta lähitulevaisuudessa lisää huhuja, koska se voisi tarkoittaa, että tähdet todella ovat oikeissa asemissa.

Toivon todella Ulthwé Strike Force lisäkirjan toteutuvan, mutta varovaisena ihmisenä en voinut muuta, kuin kiertää figukaapin kautta keittiöön.

Take it with a grain lots of salt

Vähemmän sekava kuvaus Ulthwé Strike Force:sta?
-  Pikahistorialuennon tarjoilee Lexicanum.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...