keskiviikko 24. syyskuuta 2014

X-Wing Miniatures Game Suomi @ Facebook


Tälläinen mainoksentapainen tähän kohtaan elikkäs Facebookista löytyy nyt oma ryhmä suomalaisille X-Wing Miniatures Game -pelin harrastajille. (tai Suomessa asuville harrastajille tai kenelle tahansa kenelle nyt jotenkin resenoi Suomi+X-Wing tms yms jne). Muualta maailmalta on moisia venttiilejä X-Wing-kuumeen tuulettamiseen löytynyt ja sarjassamme; kun ei ainakaan löydetty kotimaista vastinetta, niin potkaisimme sellaisen velipojan kanssa pystyyn. Jäseniä on vasta parisenkymmentä, mutta toivottavasti useammat harrastajat sen löytäisivät ja saisimme aikaan hyvän paikan vauhkota pelistä.

3 kommenttia:

 1. Tjaa pitää kait tuo käydä liittymässä ryhmään kun eilen nyt vihdoin sain ostettua 2kpl core editioneita. :) Sitten kun alkuun pääsee niin voi ostella lisää aluksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://rollaattori.blogspot.fi/2014/10/star-wars-x-wing-miniature-boardgame.html

   Mainitsin sinut blogissani. :)

   Poista
  2. Ah kiitos kiitos. Hienoa että pääsit pelin makuun itsekin ja tosiaan ihan viihdyttävät alkutunnelmat olit pelistä kirjoitellut. Kolmas ryhmittymä pitäisi tosiaan olla tulossa vielä tämän vuoden puolella (Joskin FFG:n julkaisuajat ovat näissä säännöllisesti myöhästyneet), jota itse ainakin odotan innolla.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...